май 16 2016

Д-р Татяна Ганчева е новият изпълнителен директор на ловешката болница

Прочетено4228пъти

d-rGancheva1605161МБАЛ „Проф. д-р П. Стоянов“ в Ловеч е с нов изпълнителен директор. Това е досегашният директор на Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч д-р Татяна Ганчева. Д-р Ганчева добави, че предстои в следващите дни вписването й в търговския регистър.

Д-р Ганчева заяви, че в петък /13 май/ на съвещание на Съвета на директорите в министерството е подписала договор за управление за срок три години. По думите й след като промяната бъде вписана в търговския регистър, тя ще подаде молба до министъра на здравеопазването за освобождаването й от длъжността  директор на ЦСМП.

Дългогодишен директор на ловешката болница бе д-р Тихомир Бенев, който през юли 2014 г. подаде оставка. След това за една година за прокурист бе назначена д-р Донка Минкова, а през октомври м. г. тя бе сменена от д-р Снежина Митова – дългогодишен заместник-директор на болницата.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b4-%d1%80-%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%8f%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b0-%d0%b5-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb/

Коментари

 1. това не е болница….пълни некъдърници….трябва всички да си тръгнат защото незнаят защо са там

  1. Kiril Georgiev каза:

   Ами ти що не идеш в болницата и да им обясниш защо са там,щом толкова много знаеш.Може да има и некадърници,но да сложиш всички под това название…?!
   И аз,като Соня Илиева не мога да кажа нищо лошо за голямата част от лекарите в болницата.Помагали са и на мен и на децата ми.

 2. Sonya Ilieva каза:

  Супер! Тя го заслужава. Една жена доказала се като човек и професионалист трябва да бъде на този пост.

  1. Svetlomir Bojkov каза:

   Хайде стига четки проверете в психото

  2. Kiril Georgiev каза:

   Svetlomir Bojkov Не съм сигурен ако проверя,дали няма да намеря тебе в психото!?
   Най – после на тоя пост един достоен човак,даказал се и като лекар и като административен ръководител,и както винаги става, започват се веднага „плювките“ .
   Хайде да видим какво ще може да направи за преодуляването на дълговото затъване на болницата,и после да обсъждаме“кой болен-кой здрав“.
   И не ми правете паралели с „Бляскавия поглед“ – д-р Москов.Там нещата са на професионална основа/нали е анестезиолог/.Човекът просто прекалява с „наркозите“!

 3. Sonya Ilieva каза:

  Виждам грозен коментар за болницата. Мога да кажа че благодарение на един доктор в тази болница дължа живота си. И благодарение на Д-р Ганчева децата ми са били винаги добре приети.

 4. Svetlomir Bojkov каза:

  Доктор с психични проблеми напомнящ министър Москов,бог да ни е на помощ

 5. Не е грозен коментар защото заради тези лекари майка ми вече не е между живите

 6. Защото не знаят елементарни неща и лекуват на конвеийр….

%d блогъра харесват това: