Ное. 21 2012

Държавните служители без заплати за месец декември! Всички други също!

Прочетено3458пъти

Павлин Иванов

Часовникът неуморно цъка. До края остава все по-малко време. Както винаги, най-потърпевши от всичко ще бъдат служителите на държавна работа. Те ще работят 21 дни през декември, а няма да получат никаква заплата, защото в края на месеца няма да има кой да им я даде.

Необходими са спешни мерки за справяне с поредната криза. Затова призовавам всички отговорни фактори в държавата да предприемат поне веднъж адекватни мерки!

Както винаги „Ловеч днес“ ще ви бъде полезен и ще ви даде няколко предложения и съвети:

–          Така или иначе няма да има заплати, затова, незабавно разпускане на държавата и всички дим да ни няма. Не предлагам нищо за останалата част от света, защото ако се усетят и другите, ще стане голямо мазало. Нека поне веднъж ние да сме първи! Така де, няма все да сме на опашките в класациите, не че ще има значение след 21 декември, но ей така, за спорта и самочувствието дето се вика.

–          С оглед на лесно предвидимите безредици по земните кълбета, прочетете инструкциите за оцеляване на британските специални служби САС. Много са яки! Идеята е да доживеем сравните живи и здрави и посрещнем края достойно! За какво се мъчихме да оцеляваме досега, ако се прецакаме на края?

–          Не влагайте пари в акции, на влог в банка и всякакви други финансови инструменти. Просто няма смисъл. Кога ще ги харчите, а? Сега е момента да се живее!

–          В следващите 30 дни правете това, което винаги ви се е искало, но никога не ви е стигал кураж – смигнете на комшийката и консумирайте последствията,  изкачете Еверест, откажете алкохола и цигарите, пропушете и се напийте, скочете от 45 км. на пук на Феликс Б., теглете една на всички политици или направете каквото се сетите, нали е за последно. Трябва да е ярко и велико. Като фойерверк на нова година (за съжаление, няма да я дочакаме).

Като последна надежда предлагам немедлено да бъде отменен деня 21 декември – свършек на света или поне да бъде преместен за след празниците. Все пак да направим нещо като новобранска по случая.

Е, това е от мен. Исках да ви информирам за последно. Не знам докога ще стоя на своя боен пост и ще ви информирам. Ако имате конструктивни предложения за последните ни дни, свиркайте. Може да се размажем заедно и за последно, ако ме разбирате правилно. Наздраве 😉

P.S. А ако майте са сметнали грешно, както кмет план-сметка, бързо забравете този текст, няма да се съдим я. Все пак, приятели сме.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b4%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b6%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8-%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%bc/

Коментари

 1. ivanov каза:

  vseka godina li 6te slu6ame tia gluposti za kraq na sveta???

 2. Kina Stoycheva каза:

  Много често глупостите са симптоматични. 🙂

 3. XXL каза:

  да му мисли които няма грехове. Аз съм спокоен 🙂

 4. Илиян Пеевски каза:

  Абе майтапите се вие, ама Те идват

  Освен това краят на света е насрочен за 21.12.2012, но ще се отработва на 5.01.2013

  През 2013-та оправданията с кризата ще бъдат заменени с оправдания и лошото наследство от „Края на света на 21.12.2012“. Само дето… вече официално ще бъдем признати за извънземни. Така де, и без това много малко човешко е останало по тези географски ширини.

 5. Aladar каза:

  А дали Маите са уточнили по новия или по стари стил ще настъпи края на света

 6. Не е лошо

%d блогъра харесват това: