сеп. 01 2015

ДПС и БСП в Ловеч утвърждават досегашният успешен път на Ловеч с номинациите на Казанджиев и Ертан Хасан за кандидат-кметове

Прочетено3585пъти

obsajdanemost25081518Павлин Иванов

Ангажираните пряко в управлението на Ловеч през последният мандат Минчо Казанджиев и Ертан Хасан са номинирани за кметове на общината. Личностите, които са направили предложенията и личностите, които са ги подкрепили, очевидно ОДОБРЯВАТ сегашния път на Ловеч.

Така можем да прочетем резултатите след номинационните събрания да двете сестрински в управлението на Ловеч партии. Досегашните лидери в градската администрация Казанджиев (кмет)-Хасан (зам. кмет) очевидно вършат работата си прекрасно, нашия град е поел по един чудесен път на развитие и тълпи хора искат да живеят в чудесния иначе областен център.

Докато в ловешкото ДПС има промяна и човекът роднина на местния силов играч Алчо – „Юнал Мастънов минава в „Б“ отбора на партията си, а Ертан Хасан завзема все по-голям периметър на влияние и изгражда авторитет, при БСП, 12 годишната история продължава в познатия дух.

Милко Недялков, загубил вътрешната битка с Казанджиев, си остава в „Б“ отбора на своята партия и кратката надежда за малко свеж въздух в редиците на ловешките социалисти се оказа обикновен въглероден двуокис.

Интересното е, че двамата по-умни Недялков и Мастънов оформят втори отбор в собствените си партии, но това са си вътрешни проблеми на ДПС и сестринската БСП в Ловеч.

Акцентът, който искам да поставя е, че интересите за „усвояване“ на нещо винаги печелят, защото хората, които имат тази ценност и цел, имат и способността бързо и ефективно да се обединят в общата си цел.

Не мога да не отбележа, че Казанджиев винаги е бил „джентълмен“. Веднага след изборите през 2011 г., в израз на благодарност за дадените от ДПС на Казанджиев гласове в балотажа, Ертан Хасан беше назначен за зам. кмет.

Отново за благодарност, съпругата на Хасан, медицинска сестра, беше назначена от Казанджиев за ръководител на многомилионния проект за ЦНСТ-та. А като благодарност на двете партии – ДПС и БСП, за добре свършената работа през последните 4 години, за всички „успешни“ проекти и доброто „усвояване“ на пари, Казанджиев и Хасан са официалните кандидати за кмет на община Ловеч в предстоящите избори.

Честито и успех на двамата лидери!

Единственото любопитно нещо е, играчите отборите на БСП-2 и ДПС-2 – Милко Недялков и Юнал Мастънов ,дали ще работят съвестно за лидерите си, но това не е обществен проблем.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b4%d0%bf%d1%81-%d0%b8-%d0%b1%d1%81%d0%bf-%d0%b2-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d1%83%d1%82%d0%b2%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%b4%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%82-%d0%b4%d0%be%d1%81%d0%b5%d0%b3%d0%b0%d1%88%d0%bd/

Коментари

  1. debelaka каза:

    Само да попитам: след като Корнелия Маринова ЗАГУБИ на предните избори от точно тези, то това не означава ли, че ловчалии не виждат в лицето на Маринова алтернатива? Че защо им е на сестрините партии да сменят печелившата стратегия срещу побеждаван по този начин съперник? Погледнато логически точно така излиза. Защо не се предложи кандидат, който да не е „бита карта“, не е губил в директен сблъсък от Минчо и не е отричан в балотаж ала мажоритарни избори от хората? Това, че като водач на партийната листа на ГЕРБ влезе по пропорционалната система в парламента няма нищо общо с нейните качества и възможности.

  2. Като чувам, коя е номинирана от ГЕРБ за кмет. Има огромна вероятност да преизберат Казанджиев.

  3. Данчо Заверджиев каза:

    http://lovechtoday.eu/wp-content/uploads/wppa/350.jpg?ver=1

    Методиката на Макаренко!

%d блогъра харесват това: