До края на деня отнемат лиценза на ЧЕЗ! Цената на тока може да падне с 8% от 1 март!

Прочетено1138пъти

CEZ1902131

ОБНОВЕНА!

Преди минути завърши извънредната пресконференция на Министър-председателя Бойки Борисов. Той заяви, че до края на деня ще бъде отнет лицензът на ЧЕЗ и трите електроразпределителни дружества вече са глобени.

От 1 март може да се намали цената на тока с 8%, ако ДКЕВР изпълни препоръката на правителството.

„Няма да съм аз този, който ще национализира ЕРП-тата“, заяви още Бойко Борисов. „Категорично съм против национализацията“, допълни той.

За разсекретяването на всички договори премиерът заяви, че това вече е направено. Ако нещо е останало ненаправено, в рамките на деня ще бъде направено, обеща Борисов.

„Има доста работа и криминална полиция – има електромери, които се манипулират. Понеже накрая трябва да излезе сметката – инкасаторите пипат едни електромери за сметката на други. Това, че са закупили трифазни електромери, които са на цената на 4-5, които не вършат работа, ДКЕВР умишлено не са го хванали, отива като признат разход на сметката на потребителите”, обясни Борисов.

От името на протестиращи на пресконференцията се представи Даниела Пеловска, която беше пометена с вълна от въпроси на журналисти. Не стана ясно обаче кого представлява Пеловска, но от вълната срещу нея в социалната мрежа, може да се предполага, че никой не й е делегирал пълномощия.

Вашият коментар:

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b4%d0%be-%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8f-%d0%be%d1%82%d0%bd%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d1%82-%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%87%d0%b5%d0%b7/

2 коментара

1 споменаване

  1. Значи само за една седмица "можахме да разберем"къде са проблемите и кой е"бъркал в меда"?!
    Тук ми се иска да цитирам / и го правя /една от любимите фрази на ловешкия бизнесмен г-н Ганчев :"Кой си мисли ,че ядем доматите с колците?!"

    Т.Тихолов

  2. Тихоле, точно онези, които яко гребат от меда, тъй ще си останат около кацата.

  3. Както личи,оказваш се гранитно прав,г-н Н.

    Т.Т.

%d блогъра харесват това: