февр. 19 2013

До края на деня отнемат лиценза на ЧЕЗ! Цената на тока може да падне с 8% от 1 март!

Прочетено1047пъти

CEZ1902131

ОБНОВЕНА!

Преди минути завърши извънредната пресконференция на Министър-председателя Бойки Борисов. Той заяви, че до края на деня ще бъде отнет лицензът на ЧЕЗ и трите електроразпределителни дружества вече са глобени.

От 1 март може да се намали цената на тока с 8%, ако ДКЕВР изпълни препоръката на правителството.

„Няма да съм аз този, който ще национализира ЕРП-тата“, заяви още Бойко Борисов. „Категорично съм против национализацията“, допълни той.

За разсекретяването на всички договори премиерът заяви, че това вече е направено. Ако нещо е останало ненаправено, в рамките на деня ще бъде направено, обеща Борисов.

„Има доста работа и криминална полиция – има електромери, които се манипулират. Понеже накрая трябва да излезе сметката – инкасаторите пипат едни електромери за сметката на други. Това, че са закупили трифазни електромери, които са на цената на 4-5, които не вършат работа, ДКЕВР умишлено не са го хванали, отива като признат разход на сметката на потребителите”, обясни Борисов.

От името на протестиращи на пресконференцията се представи Даниела Пеловска, която беше пометена с вълна от въпроси на журналисти. Не стана ясно обаче кого представлява Пеловска, но от вълната срещу нея в социалната мрежа, може да се предполага, че никой не й е делегирал пълномощия.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b4%d0%be-%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8f-%d0%be%d1%82%d0%bd%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d1%82-%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%87%d0%b5%d0%b7/

Коментари

 1. Taniq Tiholova каза:

  Значи само за една седмица "можахме да разберем"къде са проблемите и кой е"бъркал в меда"?!
  Тук ми се иска да цитирам / и го правя /една от любимите фрази на ловешкия бизнесмен г-н Ганчев :"Кой си мисли ,че ядем доматите с колците?!"

  Т.Тихолов

 2. fee-faw-fum каза:

  Тихоле, точно онези, които яко гребат от меда, тъй ще си останат около кацата.

 3. taniq tiholova каза:

  Както личи,оказваш се гранитно прав,г-н Н.

  Т.Т.

%d блогъра харесват това: