Докато си играете на „Спасители“ във Фейсбук, реални хора умират в област Ловеч

Прочетено9021пъти

Павлин Иванов

Всеки мрази всеки. Всеки воюва с ближния. Куцо кьораво и сакото дава акъл. Публичното пространство е арена на тежки битки, плод на човешки дефицити, въплътени в избиване на комплекси на малоценност и неудовлетвореност.

Аматьори се правят на спасители, търсят признание. Тежки думи, лични нападки, ниско ниво на култура, публичност на небивалата липса на личната и обществена интелигентност. Ловеч, област Ловеч! Сигурно така е навсякъде. Само че ..

Докато се борите за признание, че сте спасители на Болницата. Докато се наиграете кой е по-по-най. Докато Егото и личните комплекси са водещи, реални хора, от реалната територия на Ловеч, област Ловеч, просто умират! А никой се не ражда!

Не ви пука за тях, защото вече ги няма. Защото близките им, не виждащи дори мъждукащо пламъче светлина в тунела отказват да се борят и събират багажа за друга територия.

Корупцията убива, буквално! Убива дори вас, участниците – взимащи и даващи, но все още не го разбирате. Точно затова безогледно се пъчите пред камерите. Събирате цялата рода да ви гледа или й пращате линкове да ви чете блудкавите словоблудства, подготвени от посредствени пиари с мръсни души. А в това време, реални хора имат нужда от медицинска помощ. Реално хора напускат този свят, а близките скърбят, смазани от помпозност и фалш.

Говорите, назидавате, стоите гордо пред паметниците на най-великите българи, искате да покажете, че поне нещо сте прихванали от българските национални герои. Да, но нито приличате, нито изповядвате каузите, нито сте готови да пожертвате дори вечерята си в „Драката“ за нещо.

Не се замисляте, че в къщи, в огледалото трябва да виждате образ на човек, а не временно изпълняващ някаква си длъжност. Всички сте виновни! Всички сме виновни!

И докато няма възмездие и справедливост за виновните, невинните ще плащат с живота си за всяка една празна дума, за всеки лев сменил корумпираните джобове, за всяка политическа стратегия в личен интерес.

Докато се надскачате кой какво е спасил и не правите нищо, водещо до реален резултат, болните не получават грижа и умират. Не ви ли тежи на съвестта?

Ако не разчитате посланието към кого е предназначено:

  • Депутати
  • Хора, по върховете на областните държавни служби
  • Хора, по върховете на местните общински служби
  • Съветници
  • Съдии, прокурори, полицаи, разследващи

 

Стига приказки! Уважаеми неприличащи и неследващи заветите на Левски, хората умират заради липсата на реални резултати от говоренето ви!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b4%d0%be%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%be-%d1%81%d0%b8-%d0%b8%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%bf%d0%b0%d1%81%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8-%d0%b2%d1%8a%d0%b2/

2 коментара

  1. Ще кажа една истина още при комунизма влязох със синът си в детско отделение исписахани с парализа и във говора беше бебе брат ми влезе в болница излезе със ковчег имам лоши спомени затова напуснах Ловеч не се чувствам комфортно
    Трябваше да ме прегледат за очите болеше ме главата провръщах а ми казват пункция във гърба да ми правят непозволих очила нося напразно и рисковано и болезнено си спестих И друго ще обесня хората както ги описвате е че излъчват негативна енергия и който са по интелигентни не се чувстват добре