ян. 17 2013

Днес от 17.30 ч. е общественото обсъждане на проект за Наредба за предоставяне на прилежащата площ – частна собственост на Община Ловеч – към сгради етажна собственост в квартали с комплексно застрояване за поддържане и използване от съответната етажна собственост

Прочетено1356пъти

lovechobshtina103121Покана за обществено обсъждане на проект за Наредба за предоставяне на прилежащата площ – частна собственост на Община Ловеч – към сгради етажна собственост в квартали с комплексно застрояване за поддържане и използване от съответната етажна собственост.
Община Ловеч кани гражданите на гр.Ловеч на 17 януари 2013 г., четвъртък, от 17.30 ч. в заседателната зала на Община Ловеч ІІ етаж, на среща за обществено обсъждане  на проект за „Наредба за предоставяне на прилежащата площ – частна собственост на Община Ловеч – към сгради етажна собственост в квартали с комплексно застрояване за поддържане и използване  от съответната етажна собственост“.
Всички предложения ще бъдат взети под внимание при изготвянето на проектното предложение на „Наредба за предоставяне на прилежащата площ – частна собственост на Община Ловеч – към сгради етажна собственост в квартали с комплексно застрояване за поддържане и използване  от съответната етажна собственост” за внасяне в заседание за приемане от Общински съвет Ловеч.
В общественото обсъждане очакваме да се включат  управители/председатели на УС на сгради в режим на етажна собственост на територията на град Ловеч, председатели на квартални съвети, неправителствени организации и други.
Проектът за „Наредба за предоставяне на прилежащата площ – частна собственост на Община Ловеч – към сгради етажна собственост в квартали с комплексно застрояване за поддържане и използване  от съответната етажна собственост” е публикувана на сайта на Община Ловеч -http://www.lovech.bg
Съобщението за  общественото обсъждане е в изпълнение на т.2 от решение № 224 /23.10.2012 г. на Общински съвет Ловеч и  заповед № 1424/28.12.2012 г. на кмета на община Ловеч .

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b4%d0%bd%d0%b5%d1%81-%d0%be%d1%82-17-30-%d1%87-%d0%b5-%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%be%d0%b1%d1%81%d1%8a%d0%b6%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0/

Коментари

 1. fee-faw-fum каза:

  Четвърта година подред г-н Бойко Борисов обикаля всички възможни медии и обяснява, че причина за карикатурите във вестник “СЕГА” е намерението му да отстрани газовите посредници(!!!).

  Една неистина, повтаряна стократно пред милионна аудитория, си остава неистина.

  Тъй като никой от така наречените журналисти не се сеща да попита и другата страна, т.е. мен, ползвам правото си на отговор тук.

  Г-н Борисов, това Ваше твърдение е невярно.

  То или е резултат на заблуда, на сбъркана ценностна система, на ненаучени азбучни уроци за свободата на мисълта, словото и образа, или е откровена лъжа.

  Карикатурите във вестник СЕГА никога не са зависели от ничии частни, корпоративни или партийни интереси. Те винаги са били такива, каквито са, много преди да се роди идеята на определени кръгове да Ви “появят” в българската политика. И ще бъдат такива много след като излезете от нея.

  Христо Комарницки

%d блогъра харесват това: