окт. 28 2015

Декларация на Реформаторски блок Ловеч

Прочетено3120пъти

logorb1009141Приятели,

Благодарим за силната подкрепа, която дадохте на кандидатите и каузата на Реформаторския блок на проведените избори.

Заедно поставихме началото на необратим процес, който трябва да завършим идната неделя. Предстои да направим решителната крачка за да освободим Ловеч от порочния и пагубен модел на управление, наложен от БСП и ДПС.

Дойде време всички почтени граждани от столицата на Левски да застанем срешу страха от задкулисието и икономическата зависимост от мафията. Управлението на Казанджиев и неговата партия се превърна в синоним на лоялност към ДПС и свързания с нея престъпен бизнес.

Време е да им кажем, че повече няма да ги търпим!

Ние от Реформаторския блок, като заставаме до кандидата за кмет от ГЕРБ, заявяваме своята готовност да споделим отговорността за управлението на Ловеч в името на демократичните ценности, морала, просперитета на Ловеч и всеки негов гражданин.

Ние направихме своя избор и призоваваме всички вас, симпатизантите на Реформаторския блок, да подкрепите промяната в Ловеч. Заедно ще успеем!

 

Предизборен щаб на Реформаторски блок

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикация по договор

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b4%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d1%80%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b5%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%be%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%ba-%d0%bb%d0%be%d0%b2/

Коментари

 1. debelaka каза:

  Приятели, да бяхте написали поне една причина защо да гласуваме ЗА кандидата на ГЕРБ. Поне една добра дума за този кандидат, колко е умен, красив, честен, почтен.
  Така оставам с чувството, че ни пробутвате тайно нещо, увито в целофан. Може да е бонбон, а може и да не е. Вие какво мислите по въпроса не става ясно.

  1. Данчо Заверджиев каза:

   debelaka, за теб и 4 тома , като „Война и мир“ да напишат реформаторите, ти ще поискаш и пети том с причини. А като се замисля на теб никой нищо не пробутва, каквото и да е било. Ама нали ти еднолично, както партизанин хваща гората, дезертира от Ловеч или те бъркам с Гюро Михайлофф…

 2. debelaka каза:

  Здрасти, приятелю Заверджиев! Как е животът като партийно ангажиран човек, по-сладко ли се спи? 🙂
  Толкова много ли искам, една добра дума за жената, която има мераци да ме „оправи“? Къде съзря тук романи в томове?

  Хайде, бъди здрав и успешен общински съветник, в теб ми е надеждата. Аз ще стискам палци от разстояние, ще държа под око депутатката Маринова какви ги върши, ако случайно не я огрее за кмет.

%d блогъра харесват това: