Дворът на ОУ”Христо Никифоров” стана арена за детски приключения и усмивки

Прочетено2635пъти

  С богата тържествена програма учениците от първи до четвърти клас отбелязаха международния ден на детето-първи юни. Те получиха своите удостоверения за успешно завършване на учебната година, които им бяха връчени от директора на училището Милка Аладжова.

Празникът продължи с музикални изпълнения,танци и рисунки на асфалт. Гости на тържеството бяха заместник-кметът на община Ловеч Венцислав Христов, представители на обществения съвет към училището и училищното настоятелство, много родители и учители.

С вълнение и трепет, най-малките ученици поздравиха присъстващите със стихотворенията „Ваканция”,”Празник” и „Първи юни”.

Тържеството стана сцена за изява на деца, които участват в извънкласни дейности по проект „Твоят час“. Гостите имаха възможност да разгледат изложбите, подредени от учениците от клуб „Колорит” с ръководител Иванета Ганчева и клуб „Работилничка за усмивки” с ръководител Мария Георгиева.

Децата от клуб „Музикален свят“ с ръководител Милена Кирацова представиха пред ученици, родители и гости песните „Ученик да си” и „Нашата планета Земя”

Малките ученици от първи „г” и първи ”в” клас също показаха музикалните си умения като изпълниха песента „Първокласно”.

Първокласниците от клуб „Шарено човече” с ръководител Мирослава Ганчева се включиха с танц и станаха любимци на публиката.

Финал на тържеството беше изпълнението на четвъртокласниците, които поздравиха по-малките с „Танц на пожарникаря”.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b4%d0%b2%d0%be%d1%80%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d1%83%d1%85%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%b8%d1%84%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b2-%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd/

%d блогъра харесват това: