Двойна коледна радост в Целодневна детска градина „Радост“ в Ловеч

Прочетено2699пъти

Двойна радост имаше днес в Целодневна детска градина „Радост“ в ловешкия квартал „Младост“, защото децата посрещнаха дядо Коледа, а той им донесе дългоочаквани коледни подаръци.

Гост на тържеството бе и кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова, която изгледа с малчуганите кукления спектакъл на театралите при Ловчанското читалище. След това се наслади и на изпълненията на младите таланти, като на финала подари на всяка група подарък. Кметът беше и сурвакан от малчуганите за здраве и берекет.

„Радвам се да видя, колко сте пораснали и колко сте добри. Благодаря, че ме посрещнахте с толкова хубави песни и стихчета. Желая Ви да сте много-много щастливи и да имате добри приятели и да растете здрави“, обърна се към децата кметът.

В дните преди Коледа ръководството на Община Ловеч в лицето на кмета, заместник-кметовете и секретаря на Община по график участват във всички коледни празници в детските градини и ясли в общината.

Вашият коментар:

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b4%d0%b2%d0%be%d0%b9%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%be%d1%81%d1%82-%d0%b2-%d1%86%d0%b5%d0%bb%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b5/

1 коментар

  1. „Радвам се да видя, колко сте пораснали и колко сте добри. Благодаря, че ме посрещнахте с толкова хубави песни и стихчета. Желая Ви да сте много-много щастливи и да имате добри приятели и да растете здрави“, обърна се към децата кметът.“
    Добро пожелание!Но за да се случи това в затъналия Ловеч,кметът трябва по-често и по здраво да бъде сурвакан с гьостерицата!

%d блогъра харесват това: