Два страхотни концерта на Празника на Ловеч

Прочетено4913пъти

Два страхотни концерта подари на публиката Община Ловеч за финал на Празника 11 май. Музикалните събития вдигнаха настроението на гражданите и навярно ще оставят дълбоки емоционални следи в спомените на меломаните.

Концертът на група „Акага“ (в читалището) завърши с изпълнението на класиката на Prince  „Purple Rain“.

Веднага след това на сцената на пл. „Тодор Кирков“ започна концертът на Владимир Ампов –Графа, който завърши с голяма празнична заря над старинната крепост. Изпълнителите и от двете сцени обещаха пак да се върнат в Ловеч.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b4%d0%b2%d0%b0-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%85%d0%be%d1%82%d0%bd%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%86%d0%b5%d1%80%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b0/

8 коментара

Skip to comment form

 1. Площадът гледам пълен.А пред хотела на обяд ги нямаше.Сигурно утре и на магистрала няма да ги има.Не боли бе хора,елате и при нас.

 2. Значи от банкета е имало полза! Сега Общината може да подари на Ловеч болница и работни места за младите! И пак ще има банкети! Може пък и Ловеч да си подари нещо смислено и красиво…

 3. Като гледам снимките, преобладаващата част от публиката са деца без придружител до себе си. В Закона за закрила на детето, който кметицата твърде усърдно наскоро приложи в казуса „Дете в риск“ спрямо Виктор Стойчев, има императивен текст за т.нар. вечерен час на децата,гласящ: „Вечерният час за децата, които не са навършили 14-годишна възраст, е 20.00 часа. Часът, след който не могат да са сами на обществено място децата между 14 и 18 години, е 22.00 ч.

  Родителите, настойниците и попечителите са длъжни, ако не могат сами да придружат децата си на обществени места, да им осигурят пълнолетен придружител.

  В противен случай ги грози имуществена санкция от 300 до 500 лева, а при повторно нарушение глобата е от 500 до 1000 лева. “ 🙂 Зарята беше на два етапа: Първият- в 22.38ч., а вторият – в 12.40ч след полунощ. Та моята питанка е: Чела ли е К. Маринова въобще Закона за закрила на детето и дали е чула гърмежите през нощта, които всъщност са оглушителен шамар по кметската Наредба за обществения ред? Или след толкова празничен смях, веселба и обилно папане я е налегнал непробуден сладък сън!

  1. Родителите са в културно мероприятие в Драката и околните кръчми 🙂

  2. Браво Госпожо адвокат, нещо за Ленин ще кажете ли този път?! Последния път обстойно ми обяснихте……

  3. Втората заря в 00.40 ч беше частна

  4. Даниел Гългълов , радвам се, че все нещичко се е закачило в подкорието ти, щом ме молиш отново да ти дообяснявам. За жалост Законът за закрила на детето в РБ е приет само преди 9-10 години и няма абсолютно никакви допирни точки или връзка нито с Ленин, нито с Т. Живков. Така че ще се наложи сам да си го прочетеш. В междучасията обаче, а не както предния път- в часа по български език. Виждам, че имаш пропуски, уви, и трябва да наваксваш.

  5. Ау как заболя…… вече се чудя къде да се скрия ауууууу

%d блогъра харесват това: