Двама ловчалии – Атанас Атанасов и Мадлен Банчева, се представиха отлично на проведения през уикенда „Турнир Пловдив” по културизъм

Прочетено5389пъти

Двама ловчалии – Атанас Атанасов и Мадлен Банчева, се представиха отлично на проведения през уикенда „Турнир Пловдив” по културизъм. Състезанието, което се състоя в Панаирна палата 7 на Пловдивския панаир, е квалификация за предстоящите Балкански и Европейски първенства, в които ще участва и наш национален отбор.

Фитнес маратонът стартира в два тура и 21 категории. Това е 19-то издание на турнира и в него участваха рекорден брой състезатели – 184. В страхотна конкуренция, затруднила максимално съдиите и невероятни фигури, както при мъжете, така и при жените протече надпреварата. С подкрепата на ловешкото сдружение „Силиус” с председател Йордан Досев Атанасов и Банчева се включиха в запомнящото се и впечатляващо шоу.

При невероятна конкуренция в своята категория – до 80 кг, Атанас Атанасов спечели бронзов медал при мъжете. Това беше неговият дебют и той се класира за Балканското първенство по фитнес и културизъм, което предстои.

По време на турнира се проведе и Държавното първенство за юноши, младежи и девойки. Там своя дебют направи и Мадлен Банчева, която взе диплома в категория „Девойки Бикини Фитнес до 166 см”.

В момента двамата ловчалии работят като лични треньори в Спорт Сити Редута в София. И двамата имат сериозна квалификация – Атанас е завършил специализирани курсове за фитнес и културизъм в Национална спортна академия, а Мадлен се е обучавала в Англия, след което работи и в САЩ. Те се занимават още и с онлайн изготвяне на хранителни и тренировъчни режими.

Работата ни е насочена към младите хора, искаме те да спортуват не толкова за високи спортни постижения, а преди всичко за здраве, чрез спорта да се възпитават на труд и постоянство. Подкрепихме Атанас и Мадлен, защото те са тръгнали от нашия град, с много всеотдайност са постигали своите малки и по-големи житейски и спортни победи и искахме да им дадем шанс да се представят, защото бяхме убедени, че ще заслужат признанието на съдиите и ще влязат в националния ни отбор за международни състезания. Такава подкрепа оказахме и на други състезатели – по силов трибой, те пак са от Ловеч, тук тренират, и също имат шансове за добри спортни постижения в предстоящите състезания, обясни Досев.

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b4%d0%b2%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d1%87%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%b8-%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%81-%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%81%d0%be%d0%b2-%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d0%b4%d0%bb/

5 коментара

Skip to comment form

  1. Atanas Atanasov адмирации!

  2. Браво чест че те познавам .Напред и само УСПЕХИ .ПОЗДРАВИ ОТ КАРЛОВО

  3. Само успехи за напред,ви желая!!!

  4. Браво, деца ! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ,ЗДРАВЕ И САМО НАПРЕД !

  5. МНОГО УСПЕХИ !!!