Дамяна Петкова е новата Кралица на Ловеч!

Прочетено6216пъти

17-годишната Дамяна Петкова е новата Кралица на Ловеч в осмото издание на конкурса за красота „Момиче Ловеч“, който се проведе в Драматичния театър с изключителната подкрепа на Община Ловеч. Събитието бе продуцирано от агенция „Глори” и „A.G.A. Entertainment“. С набраните средства от символичния вход ще бъде подпомогнато закритото жилище за лица с умствена изостаналост.
В конкурса взеха участие 16 девойки, които бяха оценявани от 16 членно жури в което личаха имената на три прелестни миски от различни конкурси.

Това бяха миналогодишната победителка в „Момиче Ловеч” – Габриела Крекманова, носителката на титлата „Мис Славната България” за 2018 година – Стефани Аргирова и „Мис Модел на България” – Елнар Ахмед. по-открояващи се лица в журито бяха представителя на Община Ловеч д-р Димитър Димитров, композиторът Камен Николов, музикалната педагожка Юлияна Близнакова, младият хореограф Кристиян Костов, певецът Пламен Денев, фотографът Петър Петров и други.
Участничките се представиха пред публиката в четири тура, а журито във всеки един тур оценяваше с оценки от 1 до 10 момичетата като накрая тези оценки бяха събрани като общ сбор и на база протоколите на журиращите се оформи крайното класиране в конкурса. Най-много точки събра очарователната Дамяна Петкова /496 т./ и заслужено тя стана новата Кралица на Ловеч за 2018 год. След нея като първа подгласничка се нареди Ивана Иванова /380 т./, втора подгласничка стана Синди Илиева /346 т./, по регламент бяха предвидени две трети подгласнички и това бяха Татяна Памукчиева /342 т./ и Ивет Касъмова /338 т./, която бе избрана и за лице на Община Ловеч.
По традиция в изявите на агенция „Глори” бе изпълнен и родният химн, който изправи публиката на крака. Водещи на това събитие бяха радиожурналистът Вальо Красимиров и актьорът Явор Костов.

В програмата се включиха изпълнителите Пламен Денев, носителката на много международни награди Десислава Бешкова, както и младите певци Тоня Борисова, Вяра Хараламбиева и Ювелия Биралиева. В конкурсът бяха раздадени общо 35 ленти, а шоу спектакъла продължи над 120 минути и събра доста млади хора на това събитие, които бяха почерпени вече по традиция за този конкурс с ароматно кафе от генералните спонсори от Юнион Вендинг.

Партньори, спонсори и организатори избираха участнички, които се окичваха с ленти и награди. Победителката Дамяна Петкове освен разкошната корона, получи и правото да участва в големия финал на Националния конкурс „Мис Славната България 2019“, който се подготвя да се проведе в Несебър през юни. Втората Подгласничка Синди Илиева пък ще представи Ловеч в Националния конкурс „Мис Македонско девойче“ в София след няколко седмици.

Призьорките получиха и специални подаръци от винарска изба „Ейнджълс Естейт“ и торти от сладкарска къща „Фаворит“. За всички участнички имаше грамоти, цветя от магазин „Рай”, ваучери от „Рефреш”.

Ето и разпределението на призовете в конкурса:

МОМИЧЕ НА ПУБЛИКАТА – Гюлтян Селяйдинова
МИС АРТИСТИЧНОСТ – Зорница Ивова
МИС ЕЛЕГАНТНОСТ – Памела Андерсън
МИС ГРАЦИЯ – Ивана Иванова
МИС ФОТОГЕНИЧНОСТ – Гюлтян Селяйдинова
Мис ИНТЕРНЕТ – Тереза Колева
Лице на www.agencyglory.com – Синди Илиева
Лице на Ей Си холдинг – Теодора Балабанова
Лице на Sky Computers – Татяна Памукчиева
Лице на Галин Ганев – Ивана Иванова
Лице на Design studio New Refresh – Ивана Иванова
Лице на KONOV Entertainment – Йоли Йорданова
Лице на Cafe The Red – Беатрис Стоянова
Лице на Jully Art – Дамяна Петкова
Лице на ФАВОРИТ – Тереза Колева
Лице на Кафе Iron FE-26 – Ивет Касъмова
Лице на Jobex Bulgaria – Янислава Аспарухова
Лице на пицария АРСИС – Синди Илиева
Лице на Премиум фууд България – Ирина Филипова
Лице на Топливо-инвест– Симона Ангелова
Лице на Хоризонт-Иванов – Злателина Мойнова
Лице на Laura Fitness & Relax – Ивет Касъмова
Лице на night club ILIT – Памела Андерсън
Лице на Union Vending – Ивет Касъмова
Лице на Eli Fashion – Гюлтян Селяйдинова
Лице на ХЪМФРИ – Памела Андерсън
Лице на ПЕРЛИТА – Теодора Балабанова
Лице на ОБЩИНА ЛОВЕЧ – Ивет Касъмова
Лице на A.G.A. Entertainment – Ивет Касъмова
Лице на Агенция „Глори“ – Теодора Балабанова

III ПОДГЛАСНИЧКА – ИВЕТ КАСЪМОВА
III ПОДГЛАСНИЧКА – ТАТЯНА ПАМУКЧИЕВА
II ПОДГЛАСНИЧКА – СИНДИ ИЛИЕВА
I ПОДГЛАСНИЧКА – ИВАНА ИВАНОВА

ПОБЕДИТЕЛКА – ДАМЯНА ПЕТКОВА

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b4%d0%b0%d0%bc%d1%8f%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%b5%d1%82%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b5-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2/

40 коментара

Skip to comment form

 1. Кралица на кое????

 2. Съвест имат ли тия ве?!?!

 3. Ми то няма голям избор бре хаха

 4. Тя затова ли не идва на училище,оооо свещена простота!!!

  1. И ме питаш после дали съм там

 5. Ми незнам колко е умна ,но е страшно грознааа,нека поне другия път си направи пластика на носа.Сигурно журито е от дома за умствено изоставени’……..

 6. Журито ако е било от ГЕРБ .. ясна работата , ако тва е кралицата на ловеч – аз съм Лео Меси пфффф

 7. Не става

 8. Повръщам без да си бъркам в устата. Ебаси плашилото.

  1. Грубиян

 9. Направо ми е жал за девойката……

 10. Толкова ли се обезлюди градът….. 😀

 11. Тая ли прай най убау свирките?

 12. Изчетох коментарите Ви и ме обзема гняв, отчаяние , безсилие. В толкова ли хейтърско и посредствено общество ли се превърнахме? Това ли са гражданите на Ловеч? Като изляхте злобата си, по – добре ли се почуствахте?
  Никога не съм намирал смисъла в такива безумни конкурси. Не познавам това момиче и нямам причина да я защитавам, но ще ви попитам нещо:
  Направи ли ви впечетление, че това момиче е на 17 години? Защо е нужно да изливате толкова помия върху едно дете? Ако тя бе ваша дъщеря, така ли щяхте да плюете?

  1. Георги Тодоров, против момичето нямам нищо. Но много по-важно е да си знаеш мястото в този живот и да знаеш за какво ставаш и за какво не. Моите Уважения, но това момиче не трябва да се явява на такъв Конкурс. Но още по-страшното знаеш ли какво е? Че такива са вече хората в Световен Мащаб, та ние искаме в Ловеч да не са такива…

  2. Георги Тодоров познавам това момиче от детската градина винаги е била хубава мразя да коментирам ама аман от разбиращи то бива злоба бива ама я да вземат едно огледало пък да се поогледат

  3. Дано не ми се сърди Дамянка но нека видят,че е красива

  4. То момичето е красиво, но простотията няма лек

  5. Георги Тодоров то за това сме на тоя хал

  6. Cvetelina Hristova Така е

  7. Мариянка снимката просто е зле може би критиките трябва да са към фотографа познавам детето хубавица е нали има моменти когато не излизаме добре на снимки

  8. Така е Цвети. Аз момичето не я познавам. Но показаната тук снимка е ужасна. Като качваш такива снимки трябва да се внимава.

  9. Та това е проблема

  10. Да го поправят. Не е непоправим.

 13. На гръмотевица

%d блогъра харесват това: