Грамота бе връчена на кмета на Ловеч на Шестата Национална конференция по медицински и здравен туризъм във Велинград

Прочетено1947пъти

Грамота за участие бе връчена на кмета на Ловеч Корнелия Маринова по време на Шестата Национална конференция по медицински и здравен туризъм (5 – 7 юли), която се проведе във Велинград. Ловешкият кмет бе придружен  от д-р Димитър Димитров, директор на Дирекция „Образование, здравеопазване, култура и туризъм“, и Евдокия Попова главен експерт „Туризъм“.

Конференцията бе открита от зам.-кмета на община Велинград Светла Томова. Три дни водещи експерти дискутираха на тема „Профилактика и превенция на здравето“. Участваха представители  на министерствата на туризма, здравеопазването, околната среда и водите, Агенцията по заетостта, както и служители, свързани с проблематиката.

Организатори на форума са Програма „България Ви очаква“ и община Велинград, със съдействието на СБР НК, БЛС, Медицинските университети в София, Пловдив и Стара Загора и Софийската фармацевтична колегия. Лекциите и презентациите бяха открити и за гражданите.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%be%d1%82%d0%b0-%d0%b1%d0%b5-%d0%b2%d1%80%d1%8a%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%bd%d0%b0/

22 коментара

Skip to comment form

 1. ГОЛЯМА РАДОСТ, ГОЛЯМА ГОРДОСТ ЗА ЛОВЕЧ.

  1. Гордостта е за личния и драскач Павлин Иванов.Бих го посъветвала да вземе да се замисли за зимата.След 3 месеца ще дойде зимния период и пак ще се вайка с 200 000 лв. бюджет и града ще е в поредната ледена епоха.Отново ще има оправдания!

 2. Болницата в града ,който управлява загива,фалира,но Госпожата получава награда за медицински и здравен туризъм.Интересно?!Да даде и някоя и друга насока за оздравяване на затъващата болница.Или там не е неин интерес.

  1. Интереса го знаем всички, затова докараха града ни на този хал. Срамно е и меко казано цинично.

  2. Съгласна!Но ,до кога ще е така?Давам мнения ,макар.че от 15 години не живея в града,но ми е роден и ми е болно!

  3. Теодора Христова Ами като не живеете тук госпожо не пишете глупости – да изказваме мнение можем ние които живеем тук борим се всеки ден и истински милеем за града ! При комунистите беше същото но къде бяхте тогава да плюете ! Града е на тоя хал от 20 години от бизнесмен който грабеше и командваше дори кмета но Вие не сте тук да знаете тези неща ! Така че по кротко МОЛЯ !

  4. Daniel Dimitrov ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ ДОКАРА ГРАДА ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ – НО НИКОИ НЕ СМЕЕ ДА ГО СПОМЕНЕ – ТОВА Е ЕДИН БИЗНЕСМЕН КОЙТО КОМАНДВАШЕ ДОРИ И КМЕТА – ЕДНО ВРЕМЕ ДЕ ДО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ !

 3. Това не е сериозно… не може да е сериозно. Със същия успех и заслуги и на Петър Цолов можеха да я дадат

  1. И аз мисля, че помаците са си направили майтап с Берта. Вероятно ги е впечатлила с мащабите и хъса на нейната вътрешна дезинфекция. http://ракиябг.com/%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0/

 4. Фалирала болница – кметска грамота!!! 😀

 5. Boje da I e 4estita bezo4ieeee

 6. Ееее браво

 7. ПРАВИЛНО !
  Г-жа Маринова допринесе за здравния туризъм.
  Болните ходят на Плевен, а жените раждат в Троян.
  Медиците също пътуват ежедневно до околните градове.
  Първия автобус за Плевен е пълен с медицински работници.

 8. Ужас. Явно я награждават за фалитването на болницата, с какво ще я наградят за съсипването на града

 9. Каква е тази простотия ????

 10. Стига бе хора,то е написано ЯСНО- грамота за участие

 11. Това е някаква шега 🙂

 12. ха-ха-ха,в града болница няма а кметица грамота получава,за какво????

 13. И какво Ви е виновна Маринова за болницата – да не би тя да е сключила неизгодният договор преди 10 години с който се източи болницата ? Търсете предишният кмет който видя сметката на града през неговото управление ! И Маринова да не е магьосница и с вълшебна пръчка да оправи града разграбван и съсипван от комунистическото управление 25 години !

 14. Не може да раздаваме и съсипваме града 25 години и сега да искаме за 2 години да го оправим ! Защо не ревахте при предишният кмет – при него беше същото това положение е от 20 години !