сеп. 30 2014

ГЕРБ кани на концерт на Поли Генова, ансамбъл „Българе“ и Веселин Маринов жителите на област Ловеч

Прочетено1781пъти

gerbkoncert3009141ГЕРБ кани жителите на област Ловеч на предизборен концерт с участието на ансамбъл „Българе“, Поли Генова, трио „Уникалните гласове“, Веселин Маринов, Мишо Шиков Бенд и народната певица Албена Вескова на 1 октомври от 18.30 ч.

В подкрепа на кандидатите за народни представители на ГЕРБ ще пристигне заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборния щаб Цветан Цветанов. Събитието ще бъде на пл. „Екзарх Йосиф I“.

По-рано през деня, на 1 октомври, Цветан Цветанов и кандидатите на ГЕРБ ще се срещнат с троянци от 16.00 ч. в залата на НЧ „Наука“. Любимецът на троянската публика Веселин Маринов ще пее специално за своите приятели от града.

 

Платена публикация по договор

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%86%d0%b5%d1%80%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8-%d0%b3%d0%b5%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b0%d0%bd%d1%81/

Коментари

 1. Това не ни интересува!

 2. Анонимен каза:

  Скромна кампания, шатри, сцени на площада. Пари народни. Веселин Маринов пее, а тяхната полиция ни пази. Начело с Цветан Цветанов.

 3. анони......................... каза:

  мноо пот шъ са лей!вземете си спасителни пояси или жилетки.

 4. Анонимен каза:

  Някой може ли да ми даде линк към фейсбук групата “ Потта на Веско е целебна “ ?

 5. Анонимен каза:

  Концерта се отлага.

 6. Илиян Пеевски каза:

  Винаги съм се чудил – защо подобни изяви на Герб, БСП и другите „по-заможни“ политически партии не се включват в „Културните календари“ на Ловеч и Троян?

  Изобщо – цялата предизборна кампания да се отбелязва като „месец на политическата кОлтура“.

  Толкова циркови трупи, клоуни, музиканти, жонгльори, балансьори, факири, екзотични животни, дресьори на мишки и всякакви циркаджии – кога друг път може да се види с такава концентрация само за един месец?

  И колко много разказвачи на „Приказки от 1460 нощи“ /колкото е един мандат/. Предполагам г-н Цветанов днес ще разкаже приказката „Как отървах затворът“, както и неостаряващата приказка за „Али Бобо и 240-те разбойника“

  Най-забавни обаче са автоинтервютата на политическите артисти, които сами си задават правилни въпроси и сами си отговарят. Понякога дори партията ги подсеща какви точно въпроси да си самозададат и как точно да си самоотговорят. Добре би било всички тези автоинтервюта да се съберат в една книжка, на която да се сложи заглавие „Идиотски интервюта“. И да се четат между изборите.

  Има само един проблем. Благодарните потребители на политическата кОлтура ще трябва сами да си четат, защото Циркаджиите между изборите се потапят някъде, минавайки в дълбока политическа нелегалност и не може да им видиш очичките. Можете да ги видите и чуете само в предизборния кОлтурен месец. Даже не можете да се разминете от толкова много циркаджии… опссс – политици бе….

 7. Анонимен каза:

  Не е вярно, че се отлага, лично се обаждах в офиса на ГЕРБ – в 18.30 на площада пред общината ще е. Там сме – да гледаш ансамбъл „Българе“ и да слушаш „Уникалните гласове“ е удоволствие, което си струва.

  1. debelaka каза:

   Честно казано, предпочитам да си платя билетче и да гледам хубави концертни изпълнения в по-добра компания.

 8. Анонимен каза:

  Шъ пропуснъ тъз радост да видъ кУрнелиъ на трибунтъ.

 9. Анонимен каза:

  От кого ги пази толкова полиция?Сигурно от любовта на избирателя.

 10. kesten каза:

  Ц.Ц.и компания директно да влизат в Ловешкия затвор!!!!!!!!

%d блогъра харесват това: