юли 19 2014

В Ловеч код ПЕМБЯНО! Пак приръси, пак се наводни! Свиквайте!

Прочетено4405пъти

pakpotop1907143Павлин Иванов

Уважаеми, наясно сте, че климата се промени глобално! Нашата България и нашият Ловеч в частност са повече от засегнати от глобалното затопляне. Ще трябва да свикваме и да се адаптираме към промените на климата. Така излиза.

Сега, ние че ще се адаптираме е повече от ясно. Както едно време се казваше, това е неизбежно като краха на капитализма. Т.е., ще се случи!

Това обаче, което не ми е ясно е, кои сме тези ние, които трябва да се адаптираме към променящите се условия. Питам се, защото ако НИЕ бяхме всички НИЕ, го разбирам. Но действителността сякаш е една идея по-различна.

pakpotop1907141Имам предвид, че както ни облъчат – бедствията ще стават по-чести, по-страшни, с повече щети и жертви, излиза, че няма грам друг начин и единственото, което ни остава е да гледаме Емо Чолаков и да се запасяваме с копърка и минерална вода когато е обявен код Жълто (само какви асоциации събужда в мен това ЖЪЛТО, ама карай).

Като всеки полунормален човек с частични признаци на проява на временна интелигентност, си задавам някакви си въпроси. Сега, само в Ловеч ли трябва да чакаме Апокалипсиса без да правим нищо? Само в България ли това? Или цяла Европа и светът са легнали на дивана в очакване от телевизионната кутия да пръкне някой Пъпеш и да започне задава най-неуместните въпроси на най-точните хора?

pakpotop1907149Ей така, като си чета в необятна мрежа, която незнайно защо една огромна част политици, босове на градове и разни подобни не ползват изобщо, оставам с впечатлението, че май само тук и в братските Северна Корея и Куба чакаме да се стовари небето върху нас, блъскайки се да заемем балконите, защото първи ред се наводнява и няма да можем да доизгледаме филма.

Обикновено, в някоя страна, различна от горепосочените, когато се случи някакъв си катаклизъм или ги удари HAARP, хората там се вземат в ръце, сядат си на задниците, анализират, коригират, действат и си решават проблемите. Ами някакви такива странни разбирания има за света. Не можем да ги упрекваме, такива са си!

Като казах анализ, се сетих, че днес управлява БСП. Е не точно БСП и не, че точно управлява де, но така е думата. Та, винаги когато има проблем, от БСП казват: Ще направим подробен анализ, ще бъдем много осторожни и едва ли не, ще решим проблема.

pakpotop1907147Тук дребният детайл е, че анализ или няма, или ако го има, по-добре да го няма.

Защо замесвам политиката заради някакъв шибан дъждец ли?

Как да ви кажа. В Ловеч също управлява БСП, но не точно управлява и не точно БСП, но както и да е. Само за последните две седмици дъждът наводни няколко пъти китният подбалкански люляков областен център. Само за последните няколко години, това пък се случва съмнително постоянно.

И питам се аз: Хубаво, НИЕ ще трябва да се променим и да свикваме с катаклизмите, но кога ще се променят управляващите този град и най-после, разбира се не е задължително да е сега, ще разберат:

 1. Че управляват реално и носят отговорност за всичко, което се случва тук
 2. Всеки проблем има решение
 3. Че некомпетентни хора не могат нито да дефинират проблема, нито да намерят негово решение
 4. Че ако има жертва, някой много бързо ще отиде в затвора и то с желание, за да не бъде пребит с камъни

 

Хайде уважаеми управляващи Ловеч, бъдете така добри да намерите много бързичко работещо решение с шибаната канализация на този град!

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b2-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%ba%d0%be%d0%b4-%d0%bf%d0%b5%d0%bc%d0%b1%d1%8f%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%b0%d0%ba-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d1%80%d1%8a%d1%81%d0%b8-%d0%bf%d0%b0%d0%ba-%d1%81%d0%b5/

Коментари

 1. Niki Niagolov чрез Фейсбук каза:

  и ко стана ся?плавателна линия уБЩИНЪТА -кВЪРТАЛИТе!кат си нямаме басейн Шъ жДРАПАМЕ у кЪНАЛИТЕ на Венеци……оп Лоич!

 2. Е има и по зле от нас.

 3. еееееееееееееее вие кво очаквате от червената ПИРАНЯ Минчо той е влюбен в математиката със знак плюс и нищо повече не го интересува

 4. Анонимен каза:

  Ега си. В Бургас е герберско сиво. Не е пембяно и Минчо го няма. И щеше да ги изнесе, нъл тъй Павлине.

 5. Анонимен каза:

  Аз предлагам от главната до кръговото да си направим гребен канал. Тъкмо ще спестим пари на кмета … няма да плаща за почистване на шахтите , не че е тръгнал да го прави де , но все пак.. пък ние ще си имаме още една забележителност и допълнително ще се изкарват и от нея пари ,тъй като кмета няма да я остави не платена… както стана и с гробищния парк и той пак ще е на далавера дето се вика.. с някой лев в джоба :Д Колкото до автомобилите…. предлагам и на Литекс Моторс специално по случая да пуснат лимитирана версия на … автомобил тип подводница

%d блогъра харесват това: