Дек. 05 2015

В знак на уважение и признателност, Митева и Терзийски връчиха плакети на Областен управител на четирите доброволчески организации от Ловеч

Прочетено1928пъти

dobrovolci512151Областният управител Ирина Митева и зам.-областният управител Георги Терзийски поканиха вчера на среща ръководителите на най-големите доброволчески организации – БЧК, Център за работа с доброволци към Регионалната библиотека „Проф. Беню Цонев”, „Екомисия 21” и Отрядът на ПТС в Ловеч.

5 декември е само повод да поднесем към вас и всички доброволци от област Ловеч заслуженото внимание, да изразим уважението си към хората, които с безвъзмезден труд помагат за подобряване живота на нуждаещите се от помощ и внимание. Благодаря ви за многобройните инициативи на територията на Ловеч и областта, каза Ирина Митева.

dobrovolci512152Тя акцентира на работата на доброволните формирования, създадени във всички общини на областта, като подчерта самоотвержената им работа при потушаването на пожарите и работата на спасителния отряд при акцията на Крушунските водопади на 6 ноември.

Благодаря от цялото си сърце на вас и на всички доброволци от областта от името на хората, чийто живот сте променили с вниманието и оказаната помощ – на самотни и болни хора, на възрастни, на хора, пострадали при различни инциденти, на деца, имащи нужда от подкрепа и внимание, на всички, чийто живот в кризисна ситуация е бил във вашите ръце – на спасителите, на червеноскъстците, на младите хора, които пък приучавате и възпитавате да се раздават, каза още Митева.

dobrovolci512153В наше лице имате партньор, ще продължим да си сътрудничим и в бъдеще, увери Георги Терзийски и пожела на гостите и на всички доброволци да имат спокоен и красив празник, да бъдат удовлетворени от делата си и да получават признанието на хората.

Митева и Терзийски връчиха плакети на Областен управител на четирите доброволчески организации с пожелание да продължават да бъдат носители на добротворчество и протегната ръка към хората в нужда, както и да възпитават младите да се посвещават на добри каузи – да допринесат животът на другите да е малко по-красив, поне малко по-добър, поне малко по-свободен.

По време на срещата се начертаха и бъдещи съвместни доброволчески инициативи.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b2-%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%ba-%d0%bd%d0%b0-%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82-%d0%bc%d0%b8%d1%82/

%d блогъра харесват това: