авг. 21 2014

Въпреки Председател Тихолов, Общински съвет Ловеч ще има заседание по случаят „Алонсо“

Прочетено3865пъти

alonsodenko2108141Въпреки несериозното и смехотворно решение на Председател Тихолов, в което се твърдеше, че залата на Общински съвет била в ремонт и нямало къде да се проведе извънредното заседание на местния парламент, вече е публикувана поканата и проекто-дневния ред на заседанието.

То ще се проведе на 26 август 2014 г. , от 17,00 часа, в Приемната на община Ловеч в Барокова къща, ул. „Търговска“ № 29. Точно такава възможност дава и Правилника на Общински съвет, но само и единствено за тези, които са го чели и го изпълняват. Ето и самата покана:

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ЛОВЕЧ

ПОКАНА

На основание чл. 23, ал. 4, т. 2 и ал. 5, изр. второ от ЗМСМА и чл. 72, ал. 1, т. 2 и ал. 2, ал. 3, ал. 4 и ал. 5 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет – Ловеч, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация за мандата 2011-2015 година, свикваме Четиридесет и шестото заседание на Общински съвет – Ловеч на 26 август 2014 година от 17,00 часа в Приемната на община Ловеч в Барокова къща, ул. „Търговска“ № 29 при следния

Проекто-дневен ред:

1.         Изслушване пред Общински съвет – Ловеч на кмета на община Ловеч за предприетите действия и разпоредената от него проверка по случая с убития ягуар Алонсо.

Приложение:

Проект за решение;

 1. Искане с Вх. № ОС – 674 / 11.08.2014 г. до Председателя на Общински съвет – Ловеч.

 

 

Вносители, съгласно Искане с Вх. № ОС – 674/11.08.2014 г. до Председателя на Общински съвет – Ловеч

 

 

Проект за решение по т. 1

 

 

Относно: Изслушване пред Общински съвет – Ловеч на кмета на община Ловеч за предприетите действия и разпоредената от него проверка по случая с убития ягуар Алонсо.

 

 

На основание чл. 21, ал. 1, т. 23 и чл. …………. от ЗМСМА, предлагаме Общински съвет – Ловеч да реши:

 

 1. Приема Информацията, предоставена от Кмета на община Ловеч за предприетите действия и разпоредената от него проверка по случая с убития ягуар Алонсо.

 

 1. Възлага на Кмета на община Ловеч да ……..

 

2.1. …………………

2.2. …………………

2.3. …………………

 

3. Препис от Решението да се изпрати на Кмета на община Ловеч за сведение и изпълнение.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b2%d1%8a%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d1%81%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb-%d1%82%d0%b8%d1%85%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b2-%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba/

Коментари

 1. Neli Stoianova чрез Фейсбук каза:

  bravoooo koi znae kakvo hte izlaje kmeta i priatelia mu Denkoooo nai golemite vinovnici

 2. Neli Stoianova чрез Фейсбук каза:

  bravoooo koi znae kakvo hte izlaje kmeta i priatelia mu Denkoooo nai golemite vinovnici

 3. Tihomir Stoyanov чрез Фейсбук каза:

  съд за лицемера от снимката!

 4. Natasha Ivanova чрез Фейсбук каза:

  И ЩЕ СЕ СЪЖИВИ ЛИ ?

  1. Чичо Гошко каза:

   Кой лицемера ли? Никога!

 5. Хайде стига с този тигър.Ако се обръщаше същото внимание на кучетата ,които обикалят града,щеше да е чудесно!!!!

  1. debelaka каза:

   Обръщаме им.

 6. Б.Тодоров каза:

  Добра идея даде Мариана. Денко да се заеме с бездомните кучета. Ще има да се снима дълго време с тях.

 7. Анонимен каза:

  Е не може да се заеме с уличните кучета, тях кмета не ги дава – те са емблемата му!

 8. Анонимен каза:

  А дали зад привидната активност на инициаторите на извънредното заседание не лъсва дребният им интерес да изкарат августувска заплата, все пак са ваканция и нямат възнаграждение този месец.

 9. debelaka каза:

  Хора, като ви пречат кучетата, направете нещо. Само мрънкате под носа си, чат-пат и по форуми. Какво си мислите, че проблемите се решават сами по себе си?

 10. Стефан Тихолов каза:

  Сериозно?! Свикали са сесия на Общински съвет?! Със страхотен дневен ред и със страхотни предложения за решения! Браво! Каква невероятна предизборна победа за групата на ГЕРБ! Каква предизборна заинтересованост към проблемите на гражданите на Ловеч! Поредният успех на ГЕРБ, който доказва, че само ТЕ имат право да „заповядват“ какво да става в града, общината, държавата и Галактиката! 😉

  Все едно гледам идиотски сериал… Единственото полезно за града ще е, че съветниците ще си вземат по някое левче за сесията, защото те за август общински парички не са папкали, пък и да се видят кой колко е почернял по моретата. А, забравих, ще чуят и кмета, защото не са чули, видели и прочели официалната версия за разстрела на животинчето.

  Бъдете ми все така умни, смели, сръчни, мили ми общински съветници! Разчитаме на вашите мъдри решения! Като оправите града вземете да решите и световните проблеми! 😉

  1. Анонимен каза:

   Ех, Стефчо! Крушата не пада по-далече от дървото си, нали 🙂
   Като каза идиотски сериал, се сетих за решението на Тихолов старши. Поредното.
   Има една българска поговорка – криво седи, право съди. Не е в Еклесиаста, но също е доста популярна. Помисли върху това.

  2. Стефан Тихолов каза:

   Ех, анонимен, моята круша е ашладисана с джоджен, ражда ананаси, които изглеждат като череши, миришат на ябълки и са големи като тикви, а всъщност си мислят, че са патладжани. Е, те такова нещо не си сънувал, нали? Изглежда като шега на Господ или апогеят в изобретенията на видния ботаник Мичурин. Помисли върху това…

   А ако не съм Стефан Тихолов! А?

  3. debelaka каза:

   Е, едва ли си Стоянка Тихолова. Не и с този ник, твърде первезно е. 🙂

 11. panthera onca каза:

  Въпреки идиотите в общински съвет Земята се върти.

 12. az kazvam ne sam osud za ubieca a da zaplati s susthtoto s koeto e zapaltil alonso jivot za jivot toest s edna duma ne sud a smurt za ubieca

 13. Водка"Вацов" каза:

  Защо няма точка в дневния ред с която да задължат елитния стрелец Денко да отстреля заместник кмета Пламен Петков и директора Вацов.Те са истинските виновници за случващото се ..Това с Алонсо е само един пример за золумите които се вършат там.То бива некадърност,ама тяхното вече минава всички граници.ПИТАМ къде са всички животни с който се гордееше нашия зоопарк-Измряха или бяха изклани,благодарение на некъдърноста на Директора,закрилян от заместник кмета.Скоро в зоопарка ще могат да се видят само птички живеещи там,някое друго куче,котка и Вацов.

%d блогъра харесват това: