февр. 09 2017

Въведена е временна сигнализация на светофарите поради заледяван

Прочетено2575пъти

От 09.02.2017 г. в Ловеч е въведена временна сигнализация на светофарите на три кръстовищата. Причината е сутрешното заледяване, образуването на транспортни „тапи“ и ПТП. Уредбите функционират само с включена жълта мигаща светлина, означаваща „Внимание“.

Ограниченията се отнасят за кръстовища с надлъжен наклон на единия или двата пресичащи се пътя, които при работеща нормално уредба са трудни за потеглянето и преминаването на МПС. Това създава опасност за движението и предпоставки за ПТП. По-точно това са кръстовището между ул. „Д-р Съйко Съев“ и ул. „Княз Имерентински“ (при „Била“), кръстовището между ул. „Д-р Съйко Съев“, ул. „Цачо Сяров“ и ул. „Димитър Пъшков“ (т.нар. „Хавана“) и между ул. „Княз Имерентински“ и ул. „Тодор Каблешков“ (при „Лидл“).

При нормализиране на метеорологичните условия нормалната работа на светофарните уредби ще бъде възстановена.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b2%d1%8a%d0%b2%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%b5-%d0%b2%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b8%d0%b3%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d1%81/

Коментари

 1. Polya Vasileva каза:

  Тъй то … като няма кой да мине и да поръси по малко пЕсЪк 🙂

  1. Е няма,Екото свършили парите!

 2. Qnka Dimitrowa каза:

  Глупости! Муганрро на свтофарите ще разтопи ли поледените улици.Има данъци ,данъците имат лихви ,като си хванеш ключа на колата трябва да си купиш винетка но сол и пясък няма.
  Уууууникална управа

 3. Сетихте се,но малко късно,сутринта в 8ч трябваше да е направено това.

 4. Miroslava Todorova каза:

  Я за по лесно забранете движението, така няма да има проблеми и ще усвоите парите до стотинка!

 5. При „Лидъл“ пресичането е кошмар ! Чудя се как няма жертви , „Не дай ,БОЖЕ!…

 6. Kiril Georgiev каза:

  Кметицата и Павлин да вървят на тия кръстовища и да регулират!Като им измръзнат зад…ците ,друга песен ще запеят и току виж намерят къде са заровени парите за зимно подържане!

 7. Г-н Иванов, ако си беше свършил работата вместо да стачкуваш, нямаше да има нужда да се спират светофари. Аз не съм чувала за подобна практика. Понеже фирмата, отговаряща за снегопочистването не си върши работата, да спрем да съществуваме, а? Излагате се много мощно!!!

 8. Ilka Boianova каза:

  Екото свършили парите – а като ми пратят писмо за данъците питат ли ме имам ли пари !!! Излагацията беше тотална !

 9. B Ловеч няма нужда от светофари.

%d блогъра харесват това: