Вчера колоната на 66-ата Международна колоездачна обиколка на България премина през Ловеч

Прочетено1174пъти

Заместник-кметът на Община Ловеч Венцислав Христов и други представители на общината проследиха на 4 септември преминаването през Ловеч на колоната на 66-ата Международна колоездачна обиколка на България (МКОБ). Граждани бяха заели позиции доста по-рано, за да зърнат състезателите, които преминаха с доста висока скорост по бул. „България“.

Колоездачите тръгнаха от Троян и в 10.45 часа пресякоха жълтата линия пред Районния съд в Ловеч. Полуетапът за понеделник включва още Плевен и финал в Свищов.

Тази година МКО на страната е разделена на две части: МКОБ „Север” – 3-5 септември, и МКОБ „Юг” – 7-9 септември. Стартът на първия етап от обиколка „Север” е от храм паметника „Св. Александър Невски” в София на 3 септември с финиширане в гр. Троян.

На 4 септември  бе II етап – от Троян до Свищов, а на 5 септември – от Свищов до Елена, с което ще приключи МКОБ „Север”. Маршрутът на МКОБ „Юг” е Елена – Ивайловград – Стара Загора. В обиколката участват около 24 отбора.

По-рано по повод обиколката кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова отправи поздравителни думи към участниците и организаторите, като подчерта, че за пореден път градът ни трайно се вписва в картата на колоездачните традиции под знака на патриотизма, родолюбието и високите спортни постижения.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b2%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-66-%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d0%b6%d0%b4%d1%83%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be/

4 коментара

Skip to comment form

  1. А кога заместник-кметът на Община Ловеч Венцислав Христов и други представители на общината ще проследят преминаващата ежедневно конна кавалерия от Гозница и Продимчец??

  2. А МВР създадоха абсолютен хаос блокирайки целия град, без информация какво се случва, за колко време и алтернативни маршрути за автомобилите в града

  3. Той така им мина мандата на ловешките управници и “ представители на общината“ в „ПРОСЛЕДЯВАНЕ“ на събития, хора…

  4. На упоменатите за това им се плащат дебели заплати, да проследяват с поглед булките, пардон, заминаващите от града хора. И да се впиват като пиявици във всеки, полагащ някакви усилия, за да смучат от неговата енергия. Безполезни лемури, по-скоро вредни за града безделници.

%d блогъра харесват това: