Всички преместваеми обекти на пл. „Тодор Кирков“ в Ловеч са демонтирани

Прочетено1284пъти

Ремонт площад "Тодор Кирков" Вароша, Ловеч

Към днешна дата са демонтирани всички преместваеми обекти на площад „Тодор Кирков“ в Ловеч, където се извършва голям ремонт по проект.

В момента фирмата-изпълнител  изпълнява следните дейности.

Извършва се демонтаж на настилката в зоната на паметника и зоната на „Покрития мост“, както и край хотел „Вароша“, комплекс „Орбита“, бившата „Винарна“ и хотел „Царяна“. Работи се по конструктивната част на бъдещия фонтан. Монтират се кабелните линии на уличното осветление, извършват се изкопни работи по дъждовна канализация.

Ремонт площад "Тодор Кирков" Вароша, Ловеч

В последно време многократно бяха задавани въпроси от граждани, както и от общински съветници, какво ще се предприеме, ако собствениците не демонтират своите преместваемите обекти.

Кметът Корнелия Маринова винаги е отговаряла, че вярва в разумното поведение и гражданското съзнание, където благото на обществото винаги се поставя над личните интереси. С днешната ситуация тази вяра се доказа.

За преминаващите през площада граждани е важно да внимават къде стъпват. Зоните на интензивна дейност са обезопасени с предпазни мрежи, поставени са и предупредителни табелки, че това е строеж.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b2%d1%81%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b5%d0%bc%d0%b8-%d0%be%d0%b1%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%bb-%d1%82%d0%be/

%d блогъра харесват това: