Дек. 17 2013

Всичката Мара втасала, Ловеч ще изгражда тролейбусни линии?!?!

Прочетено2966пъти

trolei1712131Павлин Иванов

На пресконференция днес, народният представител от ГЕРБ Николай Нанков съобщи новината, че Ловеч искал да кандидатства за част от 500-те милиона лева от фонда за растеж и устойчиво развитие на регионите, който бе включен в бюджета за 2014 г.

Шокиращото предложението на Община Ловеч, на идейно ниво, е за изграждане на тролейбусен транспорт в областният град!

Такава информация днес беше оповестена и от в. Труд.

Важно е да припомня, че все още няма създадени правилата за разпределение на парите от фонда, но явно събирането на проекти вече е започнало и надпреварата за 500-те милиона вече е започнала.

Народният представител Николай Нанков обяви, че кмета на Община Перник вече се е похвалила , че вече са й поискали проектни предложенията.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b2%d1%81%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b0-%d0%b2%d1%82%d0%b0%d1%81%d0%b0%d0%bb%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d1%89%d0%b5-%d0%b8%d0%b7%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b6/

Коментари

 1. Кунчо каза:

  И аз да се изкажа. Първо като толкова искат еко-транспорт мога да купят направо електрически автобуси вместо тролеи. Според мен изграждането на зарядни станиции за ел. автобусите ще е по-евтино от изграждане на цялата ел. преносна мрежа за тролеите. Второ ако проекта, с който Ловеч ще кандидатства е в тази насока, тогава може да се включи и подмяна на всички строшени и ръждасяли спирки, и изграждането на инфраструктура как хората да стигнат до тези спирки, не през кални пътеки в квартали като Бабаковец. Та тъй да кажа и аз. Не че не могат милионите да се похарчат за друго – само като се види болницата каква е, или някой от училищата и детските градини, или пък всички изкъртени тротоари в града, ама както и да е.

 2. poneje vsichko ni e „super“ samo trolei ni lipsva, kogo shte vozqt ? siriicite ili romite ? porednoto nedoobmisleno reshenie !

 3. bobi1225 каза:

  Оффф, жива да не бях! Това ми звучи толкова абсурдно, колкото, ако сега някой предложи да построим ракетна площадка, щот видите ли през ден изстрелваме в Космоса, по някоя и друга ракета. Не виждате ли, че материал не остана в града, господаааа, м“териал не останаааа, който да напълни тези тролеи!

 4. то път няма, та тролей

 5. kesten каза:

  г-н Заверджиев, това по какъв повод поствате това в темата за тролеите в Ловеч??
  Наясно съм с проблемите в тази сфера /агроведомството/, но не разбирам, какво целите с това копи-пейст? Ако нещо конкретно Ви тревожи защо директно не си кажете? Също , ако нещо не Ви ясно , питайте спокойно, хора сме , ще се разберем.

%d блогъра харесват това: