Валентинки за празника подаряваха МГЕРБ – Ловеч

Прочетено1412пъти

И тази година МГЕРБ – Ловеч зарадваха мало и голямо с валентинки по повод празника на влюбените Свети Валентин, съобщават от пресцентъра на партията. Клиентите на много обществени заведения в града бяха приятно изненадани с красиви и оригинални пожелания за любовно здраве и дълголетие и щастливи мигове с любими хора.

Към младежите на ГЕРБ в раздаването на празничните картички се включи и председателят на общинския съвет в града Корнелия Маринова.

Тя съдейства на момчетата да достигнат до етажите на местната власт, за да поздравят колкото се може повече хора. Сред щастливците бе и скандално известният депутат от Ловеч Димитър Горов, който е осъден на пробация за шофиране в пияно състояние. Той бе заварен в оживен разговор в кабинета на икономическия зам.-кмет Младен Младенов, където вероятно даваше инструкции за финансови еквилибристики в бъдещия общински бюджет.

Горов прие картичката с усмивка, но не прочете пожеланието, което му се падна. Той сподели, че вече е получил своята валентинка, като не уточни от коя дама на сърцето му е била подарена. Както е известно, Димитър Горов, който вече прехвърли 40-те, все още е ерген, макар, както сочат „жълтините”, от дълги години да не бил съвсем  свободен.

Картичка с любовни мисли получи и Младенов. И той не пожела да разкрие съдържанието й, но от централата на ГЕРБ увериха – всички текстове са забавни и с много чувство за хумор. Едно е сигурно – никой от получателите, членове на други политически сили, не може да се похвали, че е получил предложения за целувка, както намекна преди време местен вестник, или пък политическа любов от ГЕРБ – такива няма в нито една от подарените 350 картички!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b2%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%80%d1%8f%d0%b2%d0%b0%d1%85%d0%b0-%d0%bc%d0%b3/

%d блогъра харесват това: