юли 10 2014

Бурята в Ловеч продължава. Има поражения.

Прочетено13619пъти

ulicidajd1007146Павлин Иванов

Обилният дъжд в Ловеч продължава. Към момента, по информация на читатели положението е доста сериозно. Много от улиците са се превърнали в реки, квартал „Дикисана“ и 5 села са без ток, в квартал „Вароша“ има изпочупени маси, тенти, чадъри. В целият има паднали клони.

По улица „Ал. Стамболийски“ има счупени прозорци следствие на хвръкнал елемент от покрив на съседна къща.

Пред ОББ в момента има автомобили на Пожарната, които се опитват да отводнят и да помогнат на закъсалите автомобили.

 

 

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b1%d1%83%d1%80%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%b2-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%8a%d0%bb%d0%b6%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d0%b8%d0%bc%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%b5%d0%bd/

Коментари

 1. hostinga ti ne otgovarq

 2. Иван Иванов чрез Фейсбук каза:

  Мх,не отваря…

 3. За поред път ЛЪСНА ИДИОТИЗМА НА „ГРАДОУПРАВНИЦИТЕ“!!!

 4. Тея шaхти трябвa дa се чистят Минчоооо дa тa ебa в комунягaтa

 5. Вместо туристическо влакче да вземе да купи туристически лодко. Ще е като във Внеция и туристите ще могат да се насладят и на водната сцена от близо освен ако не е заминала към Летница.

 6. vladilovech каза:

  Я обади колко запушени шахти имаше? Ама няма кой да се сети да ги почисти преди бурята. То и за какво ли да се сеща след като приоритета на управниците е изпълнението на партийните им поръчения и обслужването на другарите.

 7. debelaka каза:

  Не чакам други, сам почиствам шахтите около дома ми. И тази вечер, след бурята, излязох и ги отпуших, бяха се задръстили. Сега поемат нормално водата от поредния дъжд.

  1. ТрезвоМислещ каза:

   Боже, та то имало и нормални и мислещи хора…адмирации! Шахтите няма как да не се запушат! Най-малкото нападалата листна маса и клони са достатъчни за запушването им! В комбинация с боклуците ( които не е задължително да са хвърлени от нас, а се помитат от пороя, както днес редица кофи за боклук бяха съборени от водата), резултата е ясен…добре, че има мислещи и съвестни хора, които да не мрънкат денонощно и да чакат някой друг да дойде и да се намокри и изцапа, а вършат всичко това сами… Към момента за случакта не може да се вини никой, това си е природно бедствие. Екипите на ЧЕЗ и Пожарната работят на своя максимум и правят всичко, което може да се направи!

 8. 3 каза:

  то ако чакаме все някой да ни почисти и изтрие насраните задници така ще е

 9. Petq Nikolova чрез Фейсбук каза:

  Miliqt mi Lovech :(((

%d блогъра харесват това: