юни 18 2014

БСП – Ловеч: резултатите от евроизборите са незадоволителни, нужна е промяна

Прочетено1946пъти

bsplogo2012От пресцентъра на БСП Ловеч разпространиха съобщение до медиите, в което се казва: „При редовно заседание на общинската организация на БСП – Ловеч бяха обсъдени резултатите, които партията получи на евроизборите, и бъдещите стъпки, които ръководството ще поеме в краткосрочен план.

Единодушното заключение, около което се обединиха членовете на ръководството, е, че резултатите от вота са незадоволителни и е нужно да се предприемат структурни и организационни промени. Според членовете на ловешкия партиен съвет на БСП, Изпълнителното бюро на партията трябва спешно да свика конгрес през юли, в който да се поемат конкретни отговорности и да се обсъдят последващите стъпки на социалистическата партия.“

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b1%d1%81%d0%bf-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d1%80%d0%b5%d0%b7%d1%83%d0%bb%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%be%d1%82-%d0%b5%d0%b2%d1%80%d0%be%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d0%be%d1%80/

Коментари

 1. ОТДАВНА Е НУЖНА ПРОМЯНА В ЛОВЕЧ !

 2. Кога ще се случи това?

 3. Анонимен каза:

  Изключително сме впечатлени от прессъобщението! От него блика точна и конкретна информация.

 4. Анонимка каза:

  Да ви имам съобщението па на вас! Както вика един мой ФБ-приятел……Проста да паладейш….

 5. Възмутена каза:

  Възмутена съм от това съобщение! Какви промени ще правите бе! Другаря Недялков си е изпълнил всички обещания и областта цъфти. Другаря кмет пИчели проект след проект, градЪ цъфти! Другаря Горов громи разсипниците на България от парламентарната трибуна!
  Кой иска да сменя играчите и капитана, когато отбора бие?

 6. kesten каза:

  Абе какво ни занимавате какво ще правите @

  И 5 конгреса да си свикате – все тая – И ОТ БСП ЛОВЕЧ НЯМАТЕ ТОПКИ ЗА ДА ПРЕДЛОЖИТЕ СМЯНА НА СТАНИШЕВ – И щЕ БЛЕЕТЕ И щЕ ГЛАСУВАТЕ ЧИННО – ТАКА ЧЕ ПРАВЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ СЪС СЕБЕ СИ !

  АКО СТОРИТЕ НЕщО УМНО НИЕ щЕ ГО ВИДИМ – НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ – НИТО СМЕ СЛЕПИ , НИТО ГЛУХИ , НИТО ПРОСТИ!

 7. #F B# каза:

  За кое бсп се съобщава,за бившето или новото и двете прислугват на д _ _. …а за отиващите си -или добро или нищо.

 8. эрос рамазотти каза:

  Няма имена, няма нищо. Сухо и постно. Да се радваме, че и това измислиха. Друго си е когато партията „громи“ наред. Горов и сие тогава са едни румени, засмени… Сега ни говор- ни картина..

 9. # F B # каза:

  Като в бюлетин от втората световна,сухо,сухо та скърца.

%d блогъра харесват това: