Брутален натиск! Истината: Зам. кмет Венци Христов е подал сигнала за детето „в риск“ на Виктор Стойчев с откровено лъжливи аргументи!

Прочетено4411пъти

Павлин Иванов

(продължение по темата: И децата ли намесихте, Корнелия Маринова, Венци Христов и Росица Маринова? Учители? Срам! )

От предоставеният от общинския съветник Виктор Стойчев документ, поискан от него от Община Ловеч, става ясно, че зам. кмета по образование и култура Венци Христов е подал сигнал до РИО и Социалните служби за разследване за това дали детето на съветника е „в риск“ с аргументи, категорично НЕ отговарящи на истината! Т.е. откровена лъжа!

С лъжливи твърдения, черно на бяло, зам. кмета на Община Ловеч Венцислав Христов, сезира компетентните органи с молба, за извършване на проверка. Лъжата, под която доскорошния директор на училище „Христо Никифоров“ се е подписал се състои в това, че в поста си във Фейсбук, цитирам:

„Г-н Виктор Стойчев твърди, че върху семейството му се упражнява системен тормоз и незачитане и уважение върху детето му, ……………………, ученичка в IV-Б клас на училище „……….“. „ (бел. на ред. – името на детето и на училището са премахнати от г-н Стойчев в представения документ)

От публикуваното мнение на общинския съветник г-н Стойчев във Фейсбук, никъде не се споменава такова твърдение! Зам. кмета Христов е цитирал свой личен  извод като аргумент, вместо да цитира конкретни думи, написани черно на бяло от г-н Стойчев.

Използването на държавни и общински органи като бухалка за саморазправа, на това отгоре, буквално излъгани от зам. кмет Венци Христов, доведоха до огромно обществено недоволство срещу Община Ловеч, кмета Маринова и нейните заместници, както и срещу бруталните методите на управление на ловешката управа!

Общинският съветник Виктор Стойчев, влязъл в Общински съвет Ловеч от листа на ПП ГЕРБ от гражданската квота, вече видимо и доказано е нарочен за „отстрелване“ по характерния дебелашки и циничен начин, характерен за управлението на Корнелия Маринова!

За да добиете ясна представа за вече нескрития натиск срещу г-н Стойчев, цитирам в цялост написаното от него във Фейсбук. Всеки сам може да потърси думите и направи своя извод за мръсната постановка на Корнелия Маринова и Венцислав Христов.

ВИКТОР СТОЙЧЕВ

23 февруари ·

Цената на истината
Дълго обмислях, дали да споделя мислите, които ме вълнуват през последните месеци.
Знам, че мъжете не се оплакват.
Разбрах и, че в политиката честните хора виреят трудно.
И тъй като в последните дни получих множество предупреждения за нещо, което ми се готви, ама все още не е сготвено, реших да ви представя кратката ретроспекция на мръсотиите, които ми се случиха само през последната половин година:
– груб натиск на работното място върху съпругата ми, до степен да се реши на напускане след 18 годишна работа там
– двукратен опит за кражба на семейната ни кола
– лек инцидент с колата на съпругата ми, но в присъствието на детето ми
– вандалски действия на паркинг, отново върху колата на жена ми
– намеци за възможно въздействие на резултатите на детето ми в училище
Очаквам следващото.
Не ме разбирайте погрешно, не се оплаквам, но когато и детето ми с насълзени очи помоли да спра с публичните критики към кметското тяло, не издържах. И се разплаках. Не бях плакал така от погребението на баща ми, преди десет години…
Благодаря на всички, които ми стиснаха ръката през последните месеци и ми благодариха за позицията. Благодаря на всички, които гласуваха преференциално за мен на местните и парламентарните избори.
Благодаря на тези, които запазиха вярата в чистите ми намерения и ми гласуваха доверие.
Заради всички тях, заради семейството си, заради себе си дори, заявявам, че няма да се откажа от битката.
Нека се страхуват другите…“

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b1%d1%80%d1%83%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b8%d1%81%d0%ba-%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bc-%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82-%d0%b2%d0%b5%d0%bd/

15 коментара

Skip to comment form

 1. Е, вие какво очаквате от една начална учителка завършила с рабФАК в Благоевград

  1. …учителКА? 🙂

 2. Тотално падение…

 3. Павка, този израз: „– намеци за възможно въздействие на резултатите на детето ми в училище“ от фб-статуса на Виктор на 23 февруари, вероятно е причина Христов да предприеме това действие. Само тук може да се намери някакво обяснение. Един вид – детето ми и в училището могат да подложат на психонатиск, вкл. и да занижават оценките му. Но и Стойчев ми намирисва. Да тръгне да се оревава и във в. „Дума“… Общо взето „хвани единия и удари другия“.

  1. Не съм се оплаквал в Дума. Дадох интервю на журналистка, която публикува във вестници. Това, че Дума са го пуснали с подвеждащо заглавие, моя вина ли е? Заменете в интервюто ГЕРБ с Корнелия Маринова и всичко ще си дойде по местата. Аз против ГЕРБ не съм говорил. Другото е манипулация, която КМ ескалира. Да, г-жо, мирише, но не на Виктор Стойчев, а на Венци Христов и Корнелия Маринова. Повече към тази тема няма да се връщам.

  2. На едно равнище сте. Жалко. С това IQ следваше да можеш повече.

  3. Kina Stoycheva. Като човек с житейски опит и немалък стаж защо преди да напишеш тенденциозния си коментар, не си зададеш следните въпроси: 1. Редно ли е общинска администрация да подава сигнал само по лична дописка/копипейст във ФБ и Ловечмедия, без преди това да се срещне лично с В. Стойчев и в разговор да изясни казуса? 2. С решение на ОбС щатът зам.-кмет, заеман от В. Христов, е закрит и въпреки че К.Маринова оспорва в АС, до излизане на съдебното решение Христов има ли законово основание да вменява проверки и да се подписва под заповеди? 3.Защо К.Маринова постфактум дава обяснение по казуса, щом лично не е подписвала документи ? 🙂

  4. Pavlina Gesheva Не четеш. И бързаш да пишеш. Посочи къде заемам позиция на страната на Христов и Маринова. Нека те да са ни ясни. Разочарованието ми е от Стойчев.

  5. Kina Stoycheva , я прочети пак какво си написала! И за какво разочарование от Виктор иде реч, като не го познаваш лично?! Как да се тълкуват думите ти::Да тръгне да се оревава“ и „хвани единия и удари другия“?! 🙁

  6. Pavlina Gesheva, един общински съветник от ГЕРБ и кандидат за нар. представител от листата на ГЕРБ на последните парламентарни избори се жалва от кмет от ГЕРБ в интервю в партийния вестник на БСП – „Дума“. Ако това не е падение, кое Е? Представи си обратното – БСП-съветник или кандидат депутат да стори същото /макар ГЕРБ да няма партиен вестник/. Не можеш. И няма как да стане. Те там им опичат акълите, правят ги лоялни по свои си методи. А в ГЕРБ прибират кой откъдето дойде и виж им групата – сбирщина! И още – не се изсилвай да се изказваш кого познавам и кого – не. А на Виктор напъните да влезе в политиката приключиха с този епизод.Освен ако не си посипе главата с пепел пред БСП и не положи тежка клетва да им е верен до гроб. Щото те нещо позакъсаха за кадри.

  7. Kina Stoycheva , Виктор не е партиен член. В листата на ГЕРБ е от гражданска квота, предложен лично от К.Маринова, която е нареждала въпросната листа. Как и защо няма как да знаем, особено ти- пак по причина, че не познаваш добре кадровичката. Как и защо се е стигнало до разрив в общуването м/у двамата, не е трудно да се досетя. За разлика от тебе. Докато има обаче такива като твоя милост, делящи хората на пембени и вапцани, на комунисти и други, нещата в България няма да вървят на добре. Хората според мене са или читави, или калпави,без оглед на партийната им наметка. 🙁

 4. В. Христов, К. Маринова и Р .Маринова удариха дъното. Безумни постъпки и поведение от тяхна страна. Силно се надявам да си понесат последствията от деянието. Те са геноцид за гр. Ловеч най-вече главнокомандващата.

 5. Ако някой все още не е разбрал за какво е спора,да знае ,че става въпрос за пари.

  1. И кой на кого за какво и колко?! 😉

%d блогъра харесват това: