Дек. 23 2014

Болял ли ви е зъб в 22 часа вечерта?

Прочетено4131пъти

297783-591360Болял ли ви е зъб в 22 часа вечерта …. и нямате обезболяващо в семейната аптечка вкъщи, пита Николай Стоянов в социалната мрежа. Просто сте обречени … на болка!!! Защо ли? Защото живеете в гр.Ловеч, град без нощна аптека и без дежурен Денталист- лекар! …може би скоро и без Бърза помощ??!!

Това е! 21 -век, компютри, мобилни телефони, Кмет-медалист по управление, 33 общински съветника (…тяхното верую е просперитета на града и неговите граждани)! Да изброявам ли още …. може би 20 аптеки в града и не по- малко от 20 зъболекарски практики (кабинета) и няма от къде да си купиш аналгин или някой поне … треторазряден зъболекар да ти отвори зъба и ти да си платиш разбира се.

За пари няма да говоря един! Изваден зъб е равен на стойността на малко над 10 кг. вратнни пържоли без кост, месото на едно семейство за един месец …. не е евтино нали???

Господа и Госпожи Аптекари и Денталисти – Лекари …. никой не иска да ползва знанията Ви и уменията Ви …. без ПАРИ, НО не забравяйте, че …..винаги няма да е така!!!

Г-н Казанджиев, три мандата Кмет на гр.Ловеч … и Вие си помислете!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b1%d0%be%d0%bb%d1%8f%d0%bb-%d0%bb%d0%b8-%d0%b2%d0%b8-%d0%b5-%d0%b7%d1%8a%d0%b1-%d0%b2-22-%d1%87%d0%b0%d1%81%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d1%87%d0%b5%d1%80%d1%82%d0%b0/

Коментари

 1. Виктория Димитрова чрез Фейсбук каза:

  Даа и?

 2. ZuZu Manolova чрез Фейсбук каза:

  Absoliutno !!!! Da umira6 ot bolki i da nqma nito edna otvorena apteka v celiq grad-tova e nedopustimo !

 3. ЗДРАСТИ каза:

  Кажете на г-н Стоянов да си закупи 2-3 ампули течен аналгин и да си подържа наличност в къщи и от други медицински консумативи и лекарствени форми,памук,бинт,марля,спирт,йод,аспирин и каквото още му препоръча личния лекар.Това го правят всички културни хора по белия свят.

 4. Павел Ненов каза:

  Най-малкото в аптечката на колата си имам аналгин и разни подвързочни материали. Аналгина не е задължителен, но останалите неща са. Отделно аз винаги си нося по няколко пакетчета Тайлол или Фервекс или нещо подобно. Никога не знаеш, кога може да ти потрябва, а най-добрия начин да си подготвен за такива ситуации е да имаш в себе си. Същото е и със зимните гуми, няма сняг, но трябва да си сложиш зимата, за да си подготвен за паданя на сняг или евентуални заледявания.

  1. Анонимен каза:

   Към колата си, за всеки случай, закачаш оборудвана каравана. В нея си караш – лекар и мед сестра, лекарства, електрошок, апаратура, не знаеш кога ще ти потрябват. Ненов, ти си човекът, който ша нъ оправи!

 5. Павел Ненов каза:

  Пеев, купи си и газеник ако искаш. Всеки има право сам да решава какво ще си купи и какво не. Мисълта ми е, че един малък запас не вреди на никого и винаги може да ти е от полза в непредвидена ситуация.

 6. Преди около година може би,тъкмо бяха започнали предизборните агитации,Даниела Колева беше в Ловеч,от Евромайки.Срещата беше между нея и майки от Ловеч.Лично аз казах на Даниела,че в Ловеч няма денонощна аптека ,защото бях потресена от липста на такава в града.Тя обеща че,ще се заеме с въпроса.След редица срещи между кметове и аптекари,доколкото знам се е стигнало до някакво споразумение за телефон на повикване или нещо такова……И до там,нито аптека,нито телефон спешен…..Нямам какво да кажа.Не може в град като Ямбол ,например ,да има 4 денонощни аптеки,за които аз знам ,може и да са повече,а в Ловеч-нито една.Имам малко дете и знам,че АПТЕКАТА е НЕОБХОДИМОСТ ,а не каприз !!!!!

 7. Хората в Турция са го измислили – примерно в Мармарис – всяка нощ има дежурна денонощна аптека, която е различна всяка вечер, тоест от всичките аптеки в града всяка нощ има различни дежурни, а на останалите аптеки се слага карта и информация коя е дежурна в дадената нощ. Просто, ефикасно и без пари. А всъщност колко сме далече от турците, и май ние сме циганите и аборигените !!!

  1. Антон каза:

   Дааа…гениално :)Съмнявам се хората в Мармарис да обикалят целия град да търсят, коя аптека днес работи.

 8. анонимен каза:

  и при фармацевтите и при стоматолозите всичко е комерсиализирано.Стоматологичната помощ след 1999 година е сто процента частна,аптеките също след приватизацията на аптечните управления.Сега просто сърбаме попарата на това.Въпрос на законова регулация е да се задължат да дават дежурства.Не по силите на никоя местна власт да ги задължи – няма такива права по никой закон.

 9. хммммм каза:

  Ами отидете в стоматологията – нали без нея не можем 🙂

%d блогъра харесват това: