Дек. 07 2012

Благотворителен коледен базар в Изложбената зала на Регионалния исторически музей от 10 до 21 декември

Прочетено2912пъти

Коледен базар в Изложбената зала на Регионалния исторически музей в Ловеч организират община Ловеч, музеят, сдружение „Екомисия 21 век” и Дневният център за възрастни хора с тежки психически заболявания. Той ще се проведе от 10 до 21 декември, като откриването е на 10-и, понеделник, в 13 ч.

Проявата е благотворителна и ще премине под мотото „Нека се обичаме и бъдем по–добри, нека топлината в сърцето винаги да гори и надеждата в нас никога да не умира”. Интереса ще предизвикат ръчно изработените аксесоари, керамика, картини, торбички, шалове, обеци и коледни украси.  Всеки от посетителите ще има възможност да си купи от представените артикули, а парите ще бъдат използвани за набавяне на материали, необходими за ежедневните занимания на хората с увреждания.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b1%d0%bb%d0%b0%d0%b3%d0%be%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bd-%d0%b1%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d1%80-%d0%b2-%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%be/

Коментари

 1. Beni Hill каза:

  Браво Кмете, сигурно знаете че това беше инициатива на друго НПО.
  Но след като баха заплашени директорите на тези домове от
  Мая Василева и Пламен Петков то се провали и сега най-нагло кръдете тази идея за да си правите ПИ АР.

 2. Благотворителността е една от най-хуманните и смислени дейности, с които се занимават хората по света. Благодарение на благотворителността се спасяват човешки животи, дава се здраве, надежда и шанс за по-добро бъдеще на изпаднали в нужда хора. Благотворителността е символ на най-висши човешки качества – милосърдието и добротата. Тя е жест, чрез който се различаваме от първичното и показваме, че хората може да общуваме градивно и се стремим към духовно извисяване.
  В съвременното ни общество обаче, благотворителността все повече се превръща в мода или начин да си направиш партийна PR кампания. Тя е лесен начин да спечелиш одобрението на общественото мнение и да измиеш греховете си. Много по-важно става не да дариш и да помогнеш, а да покажеш, че си го направил. Лесно и ефективно, особено за хората, които разполагат с повече средства и власт.

 3. Beni Hill каза:

  Госпожо Василева, явно сте психически нестабилна. Понеже единя ден заплашвате директорите на домовете да не правят благотворителност с Неправителствени Организации, а на другия ден правите същата благотворителност, но с Общината (БСП). На третия ден се опитвате да покажете колко сте духовно извисена с писанията ви тук. И сега кажете кой се изтъква, кой си прави ПИ АР кампания ?

%d блогъра харесват това: