Благодарствено писмо до полицаите от РУ Ловеч

Прочетено6234пъти

Благодарствено писмо към младши полицейски инспектор Димитър Джурковски и негови колеги от полицията в Ловеч е получено в Областната дирекция на МВР в града.

В него Мая Енчева от гр.София изказва искрената си признателност към полицаите, благодарение на които 82 –годишният й баща Вътю Енчев Цонев изчезнал на 8 май от с.Горно Павликене е намерен след два дни непрекъснато издирване, в околностите на селото.

„Проявеният професионализъм по време на издирването, както и съдействието, което ни беше оказано от полицаите от Районно управление – Ловеч по време на цялата процедура спасиха живота на баща ми“, завършва писмото си г-жа Енчева.

 

„ДО

ДИРЕКТОРА НА

ОД НА МВР-ЛОВЕЧ

СТАРШИ КОМИСАР МИЛЕН СЕМКОВ МАРИНОВ

 

НАЧАЛНИКА НА РУ ЛОВЕЧ

ГЛАВЕН ИНСПЕКТОР ЗЛАТИН МИХАЙЛОВ

 

 

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

От Мая Енчева, гр. София, ул…………………..

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

С настоящето искам да изкажа моята и на семейството ми благодарност към  младши полицейски инспектор  Димитър Гетов Джурковски и екипа от  служителите и инспектори от Районно управление – Ловеч, които на 10.05.2018 г. издириха баща ми Вътю Енчев Цонев, който се беше изгубил в района на село Горно Павликене.

Знаем, че в този период те бяха много натоварени и въпреки това се отнесоха към нашия проблем с необходимата професионална компетентност и човешка отзивчивост. Създадената от тях организация и извършената работа доведоха издирването до успешен край. В допълнение Вашите служители ни съдействаха и за навременното осигуряване на медицинския екип и линейката, които бяха необходими.

Проявеният професионализъм по време на издирването, както и съдействието, което ни беше оказано от  полицаите от Районно управление – Ловеч по време на цялата процедура спасиха живота на баща ми.

С БЛАГОДАРНОСТ: Мая Енчева“

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b1%d0%bb%d0%b0%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%80%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%bc%d0%be-%d0%b4%d0%be-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b0%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%be%d1%82/

1 коментар

  1. Само ще вметна, че заслугата за намиране на дядото има бившия кметски наместик на селото! Благодарностите са отправени не към когото трябва!

%d блогъра харесват това: