А дали е така???

Прочетено1827пъти

handball1401133Кой гласува и как се избира Спортист на Ловеч? Нали съорганизатори на събитието са Община Ловеч и журналистите? Или може би Някой казва „По един от всички спортове”?!! Дали е така или не, могат да кажат само  организаторите. А, ако пък е така защо за поредна година беше пропуснат ХК”Ловеч 98”?

А дали  някой от организаторите е наясно кои сме ние? Наясно ли сте, че  ХК”Осъм” и ХК”Ловеч 98” са два различни клуба и то не от вчера или от една година, а от далечната 1998 година.

Наясно сте, че общото между тях е само Хандбалът! Какво е женският хандбал за Вас? Нима в клуба не се работи? Или може би за някой е фиктивен като клуб?

Нима клубът не пълнеше Националният отбор със състезателки?

Нима клубът не е дал най добрата хандбалистка на България в момента ?

Нима зaбравихте името Елизабет Оморегие?

Не извоюва ли  клуба влизане Елитната група?

handball1401132Нима в клуба няма 4 детски отбора (10,11,12 и 13 годи[ни момичета)?

Нима в клуба не работят с подготвителни групи в 5 Ловешки училища (ОУ”Проф.Д.Димов”, СОУ”Свети Климент Охридски”, ОУ”Христо Никифоров”, ОУ”Васил Левски”,  СОУ”Тодор Кирков”).

Въпроси, въпроси, въпроси, на които аз имам отговор! А отговорът ми е НЕУВАЖЕНИЕ,НЕПРИЗНАТЕЛНОСТ!….

Ние нямаме нужда от картини с Покритият мост или от статуетки, а грамоти има кой да ни направи!

Изисканата церемония можем да си я направим където поискаме! Въпроса тук е дали някой  признава че съществуваме?

Повярвайте ми, живи сме, работим, тренираме и всеки ден сме в залата! Залата от където излязоха най-големите! Залата от където ще излязат следващите големи!

Жалко е когато цялата Хандбална общественост знае за нас и „притреперват”, а организаторите на „Спортист на годината’’ леко ни по-пропуснаха!

handball1401131Но продължавайте така, за нас това е не е проблем. По този начин стимулирате и работата ни!

Успех  драги ми!

Искрено ваша и безкрайно амбицирана Габриела Петрова!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b0-%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%b5-%d1%82%d0%b0%d0%ba%d0%b0/

2
Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of
Спортист На Годината Ловеч
Guest

Доскоро организаторите от Община Ловеч пропускаха да зачитат и историята на тази анкета – кога е възобновена, как се е провеждала и с какъв труд е съхранявана в годините. Във връзка със занижената спортна култура и поднасяне на информация за постижения от страна на ловешките медии се предлага за в бъдеще всеки спортен клуб от град Ловеч да предоставя информация с постиженията на своите заслужили спортисти и деятели. Ако медиите отказват да публикуват може тук в този профил да изпращате постиженията на всички спортни клубове и нека в края на година с протоколи и подписи /на комисия от спортни деятели… Read more »

Nataliya Smirnova
Guest

Поздрави, Габи! Не се нуждаете от тянхата признателност.Имате подкрепата на много хора,които вярват във Вас и знаят за труда и усилията,които полагате .Успехите ще говорят и в бъдеще за НЕИЗВЕСТНИЯ клуб .

%d блогъра харесват това: