ян. 14 2013

А дали е така???

Прочетено1659пъти

handball1401133Кой гласува и как се избира Спортист на Ловеч? Нали съорганизатори на събитието са Община Ловеч и журналистите? Или може би Някой казва „По един от всички спортове”?!! Дали е така или не, могат да кажат само  организаторите. А, ако пък е така защо за поредна година беше пропуснат ХК”Ловеч 98”?

А дали  някой от организаторите е наясно кои сме ние? Наясно ли сте, че  ХК”Осъм” и ХК”Ловеч 98” са два различни клуба и то не от вчера или от една година, а от далечната 1998 година.

Наясно сте, че общото между тях е само Хандбалът! Какво е женският хандбал за Вас? Нима в клуба не се работи? Или може би за някой е фиктивен като клуб?

Нима клубът не пълнеше Националният отбор със състезателки?

Нима клубът не е дал най добрата хандбалистка на България в момента ?

Нима зaбравихте името Елизабет Оморегие?

Не извоюва ли  клуба влизане Елитната група?

handball1401132Нима в клуба няма 4 детски отбора (10,11,12 и 13 годи[ни момичета)?

Нима в клуба не работят с подготвителни групи в 5 Ловешки училища (ОУ”Проф.Д.Димов”, СОУ”Свети Климент Охридски”, ОУ”Христо Никифоров”, ОУ”Васил Левски”,  СОУ”Тодор Кирков”).

Въпроси, въпроси, въпроси, на които аз имам отговор! А отговорът ми е НЕУВАЖЕНИЕ,НЕПРИЗНАТЕЛНОСТ!….

Ние нямаме нужда от картини с Покритият мост или от статуетки, а грамоти има кой да ни направи!

Изисканата церемония можем да си я направим където поискаме! Въпроса тук е дали някой  признава че съществуваме?

Повярвайте ми, живи сме, работим, тренираме и всеки ден сме в залата! Залата от където излязоха най-големите! Залата от където ще излязат следващите големи!

Жалко е когато цялата Хандбална общественост знае за нас и „притреперват”, а организаторите на „Спортист на годината’’ леко ни по-пропуснаха!

handball1401131Но продължавайте така, за нас това е не е проблем. По този начин стимулирате и работата ни!

Успех  драги ми!

Искрено ваша и безкрайно амбицирана Габриела Петрова!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b0-%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%b5-%d1%82%d0%b0%d0%ba%d0%b0/

Коментари

  1. Доскоро организаторите от Община Ловеч пропускаха да зачитат и историята на тази анкета – кога е възобновена, как се е провеждала и с какъв труд е съхранявана в годините. Във връзка със занижената спортна култура и поднасяне на информация за постижения от страна на ловешките медии се предлага за в бъдеще всеки спортен клуб от град Ловеч да предоставя информация с постиженията на своите заслужили спортисти и деятели. Ако медиите отказват да публикуват може тук в този профил да изпращате постиженията на всички спортни клубове и нека в края на година с протоколи и подписи /на комисия от спортни деятели – репортери, треньори, както беше до 2005 г./ да се избират най заслужилите спортисти постигнали отличия през съответната година. Догодина предстои юбилейната XX поред традиционна анкета, ако Община Ловеч зачита труда на случвалото се преди те да присвоят организацията на това събитие…

  2. Nataliya Smirnova каза:

    Поздрави, Габи! Не се нуждаете от тянхата признателност.Имате подкрепата на много хора,които вярват във Вас и знаят за труда и усилията,които полагате .Успехите ще говорят и в бъдеще за НЕИЗВЕСТНИЯ клуб .

%d блогъра харесват това: