Ное. 22 2013

Асфалтират паркинга на Космос!

Прочетено2337пъти

reminti2211131Павлин Иванов

Поздравления за кмета Казанджиев! Макар и малък, тече ремонт в центъра на Ловеч. Ще бъде ремонтиран и паркингът на комплекс „Космос“!

Листовки, забити по дърветата около тотално разбитият паркинг информират, че в събота, 23 ноември, ще се асфалтира. Общината моли гражданите да не паркират там, за да могат машините и служителите да си свършат работата.

От фирма „ЕКО“ пък от два дни почистват от наноси, листа и боклуци шахтите срещу Сити центъра. Преподреждат се и част от плочките и паветата.

Дали идват избори не знам, но радващо е, че кмета се е взел в ръце!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b0%d1%81%d1%84%d0%b0%d0%bb%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%82-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%b3%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%81/

Коментари

 1. bobi1225 каза:

  Жива да не бях, ама доживях!

 2. Да не би да идва „извънземна делегация“ в града???

 3. Данчо Заверджиев каза:

  Браво на кмета, че е започнал ремонт по централната пешеходна зона, макар и частичен това е все пак нещо добро, но не приемам за нормално, че точно общината следва да информира гражданите с листовки забити по дърветата независимо от това колко добри намерения има.

  В каква община живеем след, като самата община нарушава наредбите си?

 4. Крайно време беше

 5. Iovko Iovkov чрез Фейсбук каза:

  Защо бързат,има още време докато заприлича на лунната повърхност……?

 6. Е,голямо събитие се случва в тоя град .Очаквам и cnn да го отразят.

 7. Moshe каза:

  На някои хора пак се присънва, че светът се върти около тях! Съвсем нормално е да се правят тези неща.

 8. Moshe каза:

  Ле-ле! Павлине, кога ще си прибереш дървата от тротоара пред вас. Пречат на асфалтирането…

 9. debelaka каза:

  Г-н Иванов, опитвали ли сте се да използвате по предназначение показаното на снимката заведение? Ежедневно преминавам поне по два пъти покрай него, но нито съм видял хора да влизат или излизат от него, нито пък съм успявал да отворя при многобройните опити някоя от вратите.
  Този клашмерлски обект на кметското творчество преди години, в предизборно време, бе посочен като едно от постиженията на приключващия мандата си тогава ловешки кмет. Това боядисано във великденски цвят яйце, снесено тогава в градинката в центъра на града, бе окрякано като небостъргач, но си остана поредния паметник на минчовия непукизъм и безразличие.
  Ако Ви се занимава, г-н Иванов, разберете защо не функционира заведението. Може пък да може да бъде преустроено в обект за бърза закуска и да бъде от полза на ловешкото гражданство.
  http://lovechtoday.eu/wp-content/uploads/2012/08/WCW2908121.jpg

 10. SLAV каза:

  Ама на това асфалтиране ли му викате бе хора…?!

 11. debelaka каза:

  SLAV, ама ти намаза от това асфалтиране. 🙂

%d блогъра харесват това: