авг. 04 2013

Автомобилно рали организираха в Летница, купите връчиха народните представители К. Маринова и Н. Нанков

Прочетено1239пъти

raliletnica208136Автомобилно състезание организира общинската структура на ГЕРБ в Летница и нейният ръководител Андрей Моврадинов. То се проведе на 2 август вечерта. Стартът бе даден в 19 ч. пред погледите на стотици любители на силните изживявания от малкото градче. Хора от всички възрасти се бяха събрали да аплодират смелчаците, които дръзнаха да покажат уменията си при шофиране с различни изпитания. В състезанието се включиха и дами, които демонстрираха завидни умения при въртенето на волана и доказаха за пореден път, че са равностоен партньор във всяка надпревара със „силния” пол.

Наградите за победителите бяха осигурени от ПП ГЕРБ. Да връчат купите на победителите в Летница бяха и народните представители Николай Нанков и Корнелия Маринова.

raliletnica208134От днешния напрегнат ден най-хубавата част е това, че сме сред вас. Преживяването си струваше и сме щастливи да връчим купите на победителите с пожелания високите скорости и страстите на пътя да се проявяват само в подобни състезания, а не в ежедневието, поздрави победителите сред мъжете Маринова.

Елегантното шофиране на дамите ми достави истинско удоволствие, а и показа, че дори и с по-ниска скорост на пътя, пак стигаме до финала, при това по-безопасно и аз ви поздравявам за умението да карате и да се забавлявате, каза Николай Нанков, който връчи наградите на жените, показали завидни умения при изпълнението на различни фигури.

При мъжете победители станаха Каспър Георгиев и Валентин Митев, които се класираха съответно на трето и второ място, а Борислав Димитров бе първи в състезанието.

При жените победител стана Кремена Джонева, която се състезава с „Трабант”, след нея се подредиха Ирина Гонкова и Преслава Проданова.

По време на състезанието народните представители от ГЕРБ бяха обградени от много хора, които задаваха въпроси за работата на парламента.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%b0%d0%b2%d1%82%d0%be%d0%bc%d0%be%d0%b1%d0%b8%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d1%80%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%be%d1%80%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b7%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%85%d0%b0-%d0%b2-%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%bd/

%d блогъра харесват това: